FM Savegame Cleaner i blad

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.03.2007, 22:08    Pytanie
1.No wlasnie znacie moze adres stronki z której móglbym scignnac ten program??(Oczywiscie do FM2007)
2.Chce sciagnac ten program bo gdy wlaczam gre i wczytuje zapis to niektore save dzialaja niektore nie ale np.wlaczam save a tu w polowie minimalizuje mi sie gra i pisze "zapisana gra nie zostala wczytana" dlatego sprobuje napjpierw przeczyscic save a potem jak to nie pomoze to zreinstaluje gre a moze wy macie jakies pomysly i rady jak naprawic ten blad??

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
23.03.2007 22:14    #1
Obawiam sie ze Twoj save sie popsul i juz mozesz go nie odzyskac :( chociaz sprobuj.. ale chyba anie reinstalka ani save cleaner nie pomoze.. rada na przyszlosc: robcie kopie zapasowe !! ja mam na dysku 2 kopie bo bo je sie ze save sie zrypie wiec mam zapas i jestem spokojny ;] pozdr

Użytkownik uznał post za pomocny

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
23.03.2007 22:18    #2
http://www.fcmc.pl/download/id/1225
Save Cleaner do 05 powinien chyba pójść w FM 07, ale nie jestem pwewien spróbuj.
A na przyszłość zapisuj na dwa save'y.
P:)

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.03.2007 06:55    #3
1bartek, niestety mylisz się. Kazda wersja gry ma oddzielnego save cleaner'a.
P.S. Mozliwe, ze jest tak, jak z FM GENIE Scout'em i innymi "ułatwiaczami" (oczywiscie save cleaner do nich nie nalezy) , ze do kazdej łatki trzeba miec oddzielnego save cleaner'a.
Tu masz link: http://files(...)13582;;/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution