brak kasy na transfery czyli wielki problem

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.04.2007, 20:53    Pytanie
witam mam pytanie gram Valecią i mam następujący problem: na transfery mam 1 mln euro a potrzebuje na sam początek około 10mln, no i właśnie mam Jorge Lopeza który jest wart podajże 4 z czymś jest bardzo słaby ciągnie kasę za pensje robię wszystko żeby go kupili(wszystko) no i nikt go nie che co mam zrobić żeby szybko go sprzedać i zarobić kasy na Pablo lub Alexisa. Może to nie na sufler ale proszę nie blokujcie tego. Nagradzam oczywiście wszystkie pomocne mi odpowiedzi punktami

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

0
14.04.2007 12:02    #30
najlepiej daj oprocz jorge lopeza daj na wymiane kilku zawodnikow jeszcze tak do 5 i 50 % od nastepnej sprzedazy musza sie zgodzic bo jak nie to sa dziwni

Użytkownik uznał post za pomocny

Brazyliana Partyzant

0
17.04.2007 14:04    #31
Moze poprostu grac skladem takim jaki jest = ]

gregor10 Młody aktywista

0
17.04.2007 16:00    #32
Hej sorka za drugi post ale ja robie tak, że sprzedaje WSZYSTKICH niepotrzebnych piłkarzyków iiiiii za całą kase kupuje super obronce i ze 2 pomocników a co do sprzedazy to jush wczesniej powiedzialem... NARX

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

0
17.04.2007 16:28    #33
Najpierw daj mu propozycje zerwania kontraktu za porozumieniem stron. Wtedy albo on się nie zgodzi, albo ty anulujesz opcje. Wtedy może zgłoszą się po niego kluby, do których normalnie by nie przyszedł, ale nie chce tu być, więc się może zgodzi.

Quox Partyzant

0
17.04.2007 16:35    #34
Baraję i Marchenę zostaw, mogą ci się przydać (u mnie obaj w XI sezonu ;))
'Ppwyrzucaj' graczy z rezerw - od tego musisz zacząć masz tam paru zawodników, o wartości ponad 1 mln, a kompletnie nie przydatnych...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution