Kontuzja (operacja)

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.04.2007, 19:01    Pytanie
Mam pytanie bo nie wiem czy wierzyc mojemu kumplowi mowil on mi ze gral wtedy newcastle i mial wiadomosc ze zawodnik interu Figo doznal takiej kontuzji na meczu ze przejdzie operacje i bedzie inwalida pozniej pokazal mi w edytorze tam gdzie sa kontuzje i byla tam operacja i gdzies pod tym bylo napisane invalid czy komus sie cos podobnego zdarzylo i czy mozna tego jakos uniknac bo mnie sie nie marzy zeby moj zawodnik z pierwszego zespolu tak marnie skonczyl.

mkanius Przodownik pracy

0
15.04.2007 20:36    #10
dodam tak że być może Deisler by zakonczył karierę po tylu kontuzjach

Yodassss Młody aktywista

0
15.04.2007 21:14    #11
marask506 - nie wiem jak u innych, ale u mnie wysłanie zawodnika do specjalisty wiązało się z krótszym rozbratem z piłką, ale po powrocie była większa szansa nawrotu kontuzji. Zaś wysłanie do fizjoterapeuty trwało dłużej, ale kontuzja miała nikłe szanse na nawrót.

geo.adi Partyzant

0
15.04.2007 22:41    #12
coz, w j. angielskim "invalid" nie oznacza inwaildy tylko - nieprawidlowy..
ale to tylko takie moje czepialstwo

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution