gram juve i man utd oraz liverpool chca mi wykupi bojinova, skladaja mi oferte 100 mln zlotych (posiadam 50% jego karty) ale nie chce go sprzedawac wiec odrzucam ich propozycje.po jakims czasie liverpool zlozyl oferte 52,5 mnl i zarzad ja przyja bez mojego zdania. ok zrozumialem to, potrzebna jest kasa dla klubu wiec jak juz nic nie zdzialam to niech go biora! ale.... wpadalem na swietny pomysl! ja go kupie!mam 50 % jego karty do wykupienia wiec moze fiorentina(sa posiadaczami drugiej polowy karty) zaakceptuje moja oferte(ktora mialem i tak odrzucic bo nie mialem funduszy i zostanie ona dalej u mnie) a nie liverpoolu. tak wiec w cimno dowalilem 520 mln zl tak tylko zeby odzrucili propozycje liverpoolu...i tak sie stalo,transakca nie wypalila poniewaz fiorentina odrzucila ich propozycje i......przyjela moja!!!! hehe mysle sobie nie mam nic kasy (budzet na transfery 700 tys zl) wiec bojinov uratowany a transfer zostanie "anulowany z powodu brakow funduszy na transfery" ale kur%&*# patzre a tu wiadomosc " bojinov przechodzi do klubu juventus za...520 mln!!! " myslalem ze walne!!! mam saldo na - 550 mln !!!!! saorki ze tak duzo napisalem ale chcialem zeby wszystko bylo w miare dobrze wyjasnione
Najnowsze posty