awans klubu filialnego

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.04.2007, 13:08    Pytanie
Mam klub filialny w II lidze holenderskiej, który ma aspiracje do gry w I(zapewnił sobie już gre w barażach). Pytanie brzmi: Czy grając na łatce 702 jeśli klub filialny awansuje do tej ligi w której gra mój zespół, to przestaniemy być klubami partnerskimi? Kiedyś gdy grałem jeszcze grałem w wersji 7.0.0 i kiedy klub filialny awansował do wyższej dywizji to dostałem informacje, że nasza współpraca została zerwana, bo gramy w tej samej lidze. A może poprostu przepis ten dotyczy tylko niektórych lig (wtedy grałem ukraińską)? Pytam bo mój klubik filialny ma dobrą bazę treningową i nie chce go stracić. Wiec jesli nic sie nie zmieniło w tej kwestii, to będę ich musiał troszke osłabić (w całej kadrze mają tylko 2 swoich zawodników, reszta wypożyczona ode mnie!:))

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
02.05.2007 15:05    #30
Właśnie skończyłem sezon, a mój klub filialny awansował jednak. Ale pomyślałem sobie ze bedzie dobrze, bo na początku czerwca poprzedłuże umowy wypożyczenia na nowy sezon moich piłkarzy do tej drużyny. I tak sie stało. Jednak przyszedł lipiec (miesiąc, a nie minister sportu;) i gdy rozpoczął sie nowy sezon nasza umowa została zerwana. Jednak najgorsze jest to, że wszyscy piłkarze których odesłałem do tego klubu nagle wrócili! Nawet ci o których moja filia sama sie strarała u mnie i płaciła im pensje! Teraz mam dodatkowo 30 piłkarzy, których musze sie jakoś pozbyć:( Ale sie wk*****em.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
02.05.2007 17:01    #31
To nie jest bug. Umowa nie zawsze jest zrywana ponieważ to zalezy od tego jaki jest główny cel współpracy między dwoma klubami. Przykładowa jeśli jest "lokalna współpraca głównie wypożyczenia" to umowa nie jest zrywana, ale gdy jest tak zę masz prawo pierwokupu piłkarzy to umowa się zrywa wraz z awansem.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution