Ale sie narobiło... Może zacznę od początku. Gram Tottenhamem, sprowadziłem do klubu Teddy'ego Sheringama. Grał sobie dobrze na początku, jednak później ze względu na wiek jego statsy zaczęły spadać na łeb, na szyję. Wypożyczyłem go więc do mojego klubu filialnego, irlandzkiej Droghedy. Grał tam sobie aż zauważyłem, że ma także profil trenerski (całkiem zacny). Podpisałem z nim kontrakt trenerski i zaczęły się niezłe jajca. Sheringam figuruje w moim sztabie, także w kadrze piłkarskiej (na wypożyczeniu). Czyli niby tak jak powinno być. Ale gdy wchodzę w jego profil poprzez sztab szkoleniowy to moim oczom ukazuje się niebywały widok. Sheringam figuruje jako tzw. free agent (można z nim podpisać kontrakt, nie jest nigdzie zatrudniony;|), a jednocześnie jest moim asystentem i piłkarzem mistrza Irlandii! Problem polega na tym, że nie mogę się go pozbyć bo jest w moim klubie a niby go nie ma, a zajmuje jedyne moje miejsce na asystenta (trenerem nie chce zostać;/). Jak mam się go pozbyć? Miał ktoś podobny problem?
Najnowsze posty