Ekscentryczność

pit9991 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.05.2007, 19:08    Pytanie
Wiem że to dla niektórych banalne pytanie ale co oznacza ekscentryczność w atrybucie bramkarza i na czym to polega, czyli im większy poziom tego atrybutu wpływa na postawę bramkarza?a odpowiedzi dziękuję:)

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
19.05.2007 23:11    #10
Artur Boruc ma ekscentryczność 17 czy 18. Sprowadziłem go do mojego West Hamu i partolił na maksa... A przecież atrybuty typowo bramkarskie ma doskonałe. Swoją drogą Boruc nie jest przecież tak bardzo "ekscentryczny" w rzeczywistości. Może poza boiskiem trochę wkurza fanów Rangersów:-) Ciekawe kto z Was miał z Borucem podobne problemy?

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
20.05.2007 10:12    #11
im mniejsza ekscentrycznosc tym lepiej

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
20.05.2007 12:02    #12
moze ekscentrycznosc bramkarza czesto ma negatywny wplyw na wynik ale ceni czy chilavert maja wysoka ekscentrycznosc co sie przyczynia do zdobywania goli przez nich ze stalych fragmentow gry.wiem ze jest cos takiego w fm genie scout jak rzuty wolne u bramkarzy ale ekscentrycznosc naklania ich wlasnie do takich zachowan.czestoo tez ekscentryczni bramkarze nie boja sie wychodzic daleko przed bramke i zarzegnac niebezpieczenstwo.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution