Czy zauważyliście, że FM błędnie podaje liczbę goli i występów w "klub-rekordy"?! Aby dokładnie wyjaśnić o co chodzi przytoczę przykłady. Oto w Villarreal (gdy otworzymy okno "rekordy - bieżący sezon"
okazuje się, że aktualnym rekordzistą w ilości rozegranych ligowych meczów dla klubu jest Tacchinardi (270-kilka gier). Tymczasem ten piłkarz jest na wypożyczeniu w klubie dopiero od tego sezonu! Kiedyś grałem trochę Catanią (liga włoska) i sprowadziłem między innymi Mirela Radoi. Po kilku rozegranych meczach spojrzałem na klubowe rekordy i okazało się, że Mirel ... rozegrał najwięcej ligowych meczów w historii klubu-ponad 200... Ze zdziwienia ręce mi opadły... Identycznie jest z liczbą strzelonych goli! Przeglądałem kiedyś rekordy klubów Premiership i wszędzie były błędy... Np. Aston Villa sprowadziła Defoe'a i Fm zachowywał się tak, jakby ten gracz był tam od dawna. Dlaczego tak się dzieje?! Może ktoś ma patent, jak tę nieścisłość wyeliminować, bo mnie to okrutnie wkurza! Od razu wypraszam sobie wszelkie insynuacje dotyczące "piractwa":-) Jestem szacownym, 31-letnim menadżerem, którego stać na oryginał:-)

Najnowsze posty