Pytanie tak jak powyżej czy jest to możliwe, że komputer wytrenował nową pozycję piłkarzowi, i czy wam się takie coś zdarzyło. Pytanie może głupie i banalne ale tak chciałbym wiedzieć z ciekawości.
wiem bo sprawdzałem skład ich a przed sezonem nie miał tej pozycji a mial "uzdolniony"!dziwne ale prawdziwe tylko ze deco wtyedy nie grał na tej pozycji więc nie wiem po co ten trening...co do drugiego mi sie to zdarzylo ze nie mialem zawodnika na pozycje w srodku sezonu wiec postawilem jakiegos tam grajka na tej pozycji i sie wytrenowal na "naturalny"
Użytkownik uznał post za pomocny
Użytkownik uznał post za pomocny
sorry za 2 posty 1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
498 online, w tym 0 zalogowanych, 498 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty