Antypatie.

msinter Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2007, 15:45    Pytanie
Z pewnością zdażyło się wam, że piłkarze darzą się sympatią. Ale czy zdażyło wam się, by piłkarze darzą się antypatią? U mnie w drużynie powstaje trochę antypatii ;) Czy jedynym rozwiązaniem jest sprzedać jednego z nich? Czy to przez niski poziom dyscypliny? Jak temu zaradzić?

BTW. Dość śmieszną mam jedną antypatię: "Sądzi,że Rimantas Puskas nie powinien być tak zapatrzony w siebie"

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.06.2007 15:49    #1
To niedobrze, masz kiepską atmosferę w drużynie, co osłabia zgranie i pogarsza wyniki całej drużyny. Sądzę jednak, że najlepszym wyjściem jest dać piłkarzom czas na przekonanie się do siebie, nie ma sensu robić gwałtownych ruchów, poczekaj może jak wygrasz parę meczy atmosfera się poprawi i gracze znowu będą się lubić.

Użytkownik uznał post za pomocny

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
04.06.2007 15:51    #2
Czasami zdarza się również w FMie, zę piłkarze się nienawidzą. Najlepszym sposobem na uzrowienie atmosfery w klubie jest sprzedaż jednego ze zwaśnionych grajków. Jeśli gracze mają długoterminowe kontrakty [przy problemach w klubie zawodnicy zwykle nie chcą przedłużyć kontraktu] można spróbować zatrzymać ich, MOŻE się pogodzą, lae małe są na to szanse. Poziom dyscypliny nie ma większego znaczenia, gdyż jeśli playerzy się nie będą lubieć, to żadna kara ich nie pogodzi.

Evening Młody aktywista

0
04.06.2007 16:14    #3
No cóż, też tak miałem w Atletico kiedy powiedziałem Rubenowi Ramosowi żeby uczył się od Torresa ale jakoś się nie dogadali i powstał między nimi konflikt. Trzymałem ich w składzie przez rok ale konflikt nie wygasł więc zdecydowałem się wypożyczyć Ramosa. Wtedy sytuacja się uspokoiła, a kiedy Ramos wrócił z wypożyczenia to zapomnieli, że się nie lubili. Także moją radą jest wypożyczyć jednego ze skłóconych zawodników.

msinter Młody aktywista

0
04.06.2007 16:41    #4
TZ: Kiepskiej atmosfery raczej w drużynie nie ma.. wyników słabych też raczej nie mam.. Zgranie też mam dobre w miarę.. ;) Głównie mi chodzi o dwójkę piłkarzy.. ale oni razem grają w klubie już kilka lat ;) Btw. gram Celticiem :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
04.06.2007 17:32    #5
najlepszym sposobem jest pozbycie sie kogos skloconego.mialem wiele takich sytuacji.oczywiscie to jest ostatecznosc bo czest pilkarze sie za chwile godza.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.06.2007 14:37    #6
a jezeli jeden ze skloconych to niedojrzaly kretyn, ktory jest wybitnym zawodnikiem, a drugi tez jest bardzo dobry, stanowia opoke druzyny i MUSZA wspolpracowac na boisku(środek obrony), to co ja mam zrobic, nadchodzi final p UEFA z Interem albo Chelsea a ci kretyni wlasnie teraz, po 3 latach sie obrazaja?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution