Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj

No jest tak że gram na jednej grze trzema drużynami, no ale przecież to nie jest żadne oszustwo ... Prawie zawsze robię tak że gram przynajmniej dwoma drużynami na jednym sejwie ale zazwyczaj z różnych lig ... A Sportingiem to się tak szczęśliwie ułożyło że przejąłem ich jako beniaminka II ligi i awansowałem do I. Teraz wszystko na to wskazuje, że spadnę z hukiem do II .... Las Palmas też mi nie idzie tak różowo - znowu wyszedłem z grupy z Pucharu UEFA, lecz tym razem zostałem wyeliminowany przez Lens - znowu pechowo, 1:0 u siebie i na wyjeździe 1:3 ... Bełchatowem natomiast wszedłem do LM gdzie byłem z Milanem, CSKA Moskwa i Basel. Zająłem 3 miejsce a w Pucharze UEFA nie pozostawiła mi złudzeń Chievo Verona i odpadłem. Tytułu też raczej nie nadrobię awięc mam mały kryzys :/
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty