No load, no wait - problem

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2007, 16:24    Pytanie
No więc, ściągnąłem sobie programik omijający reklamy sponsorów na początku gry, jednkże po załadowaniu cały czas mam czarny ekran i nic się nie dzieje, tylko piłeczka się kręci w rogu, a tak to nic. Nie jest problem karty graficznej ani monitoru ani tym bardziej pirackiej wersji gry (mam oryginała), proszę pomożcie mi, bo nie wiem co mam robić

0
19.06.2007 16:29    #1
Dodam jeszcze, że gdy mam kursor na środku to zmienia się przez chwilę na piłeczkę, co oznacza, że się teoretycznie gra załadowała, ale mimo to mam czarny ekran i potem ciągle kursor

kali22 Partyzant

0
19.06.2007 16:39    #2
tak bardzo nie chcialo ci sie poczekac 30 sek przy wlaczeniu gry? :) no to masz problem. przeinstaluj fm'a , bo raczej nic innego nie wymyslisz

Użytkownik uznał post za pomocny

Carrot Młody aktywista

0
19.06.2007 17:28    #3
ja tez tak mam;] ale nie robilem tego zadnym programem tylko recznie, poprostu usunalem reklamy z odpowiedniego foldera... :P o na poczatku bylo idealnie. nic nie czekalem przy wlaczaniu gry, ale potem pojawil sie ten sam problem co u ciebie... ale znalazlem rozwiazanie:P gdy gra tylko sie wlacza, a ten czarny ekran sie pokazuje klikaj spacje i oba przyciski myszki naraz. gra powinna wlaczyc sie w doslownie 3-5 sek.... ja przynajmniej tak mam :) ale sprobuj:P

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
19.06.2007 17:29    #4
Jeżeli nie chcesz oglądać reklam, logosów itp. rzeczy przed startem to wystarczy, że z głównego floderu gry usuniesz (przeniesiesz gdzieś indziej - bezpieczniej) folder "logos".
Działa - nie trzeba żadnych programików :)

0
19.06.2007 17:49    #5
dzieki za pomoc chłopaki. temat myślę do zamknięcia

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.06.2007 17:50    #6
Pomylił się po prostu ściągnął No load no wait z sortitoutsi to nie program, ale to zapewne ściągnąłeś. A ten czarny ekran się pojawia, ponieważ gra się ładuje. Im lepszy komputer tym szybciej załaduje się gra. A jeśli masz odznaczone buforowanie skórki w ustawieniach to je zaznacz będzie się szybciej właczała gra.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution