Sprawdzone sposoby

haosek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2007, 21:54    Pytanie
Chyba każdy z was ma jakiś sposób, który praktykuje w każdym klubie i przyczynia się w miejszym lub większym stopniu do sukcesu, proponuje żebyśmy wymienili się tutaj swoimi "metodami". W najnowszym fm system taktyk jest tak rozbudowany, że nie ma niezawodnych taktyk, ale..

Ja np. jeżeli prowadze klub, najczęsciej są to klubu z najniższych lig róznych krajów, staram się sprowadzać piłkarzy dużo lepszych. Jak to robię?

Na początku dawałem np. dodatkowych piłkarzy z Gwatemali , ale przestało mnie cieszyć jak caly zespoł miaelm z Gwatemalczyków i połowa ligi mialem ich u siebie.

Teraz poprostu szukam, szukam.

Jeżeli gram zespołem Stevenage (liga konferencyjna).
To staram się drobne talenty wybierać z II i III ligi polskiej, którzy o dziwo chetnie przechodzą, a tak naprwade to Legia czy Wisła o nie już walczy a potem lepsze kluby.

Też zatrudniam więcej trenerów, staram się z każdej kategori wybrać po 1 trenerze.

ps;

Jeżeli gram mocnym klubem, to wybieram z mocnych państw juniorów za grosze, potem nawet jeżeli sie nei sprwadzaja w zespole zasilaja budżet.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.06.2007 22:00    #1
Nie czytałeś regulaminu i FAQ, moim zdaniem za takie tematy powinien być reakcjonista, to nie FORUM!!!

potteromaniak Młody aktywista

0
24.06.2007 22:02    #2
Wszystko ok, tylko jaki masz problem? [przypomne ze to sufler, wiec powinienes jakis miec]
A takie tematy to raczej radze na forum zamieszczac

Tores ReDevil Młody aktywista

0
24.06.2007 22:25    #3
Co wy tacy sztywniacy ? Można pogadać chyba :)

Ja Villarrealem mam już sezon 2011/2012 niebawem przeprowadzka na stadion o moim nazwisku :) K***ski Park :)
Zdobyłem Puchar Uefa, Dwa Puchary Ligi Mistrzów, Dwa Półfinały LM, Dwa Trzecie Miejsca w Lidze, Dwa Mistrzostwa Hiszpani, Jeden Puchar Hiszpani i pomniejsze trofea.
Sukces zawdzięczam temu, że nie waham się posadzić na ławce drogiej gwiazdy na rzecz będącego w znakomitej formie dublera, jestem też dość ostry (dyscyplina w zespole - 19) ale przez to zawodnicy mnie lubią i jestem ulubieńcem każdego zawodnika w klubie :)
Gdy grają słabo to nie przebieram w słowach, gdy grają świetnie, nie żałuje pochwał. Często są też indywidualne kary, które powinny motywować, jeśli nie to zawodnik na tydzień do rezerw. Kluczem do sukcesu są też moralne, ale nie za wysokie, co za dużo to nie zdrowo. Na transfery staram się nie wydawać za dużo, chyba że ktoś jest tyle wart. Najlepszymi zakupami byli: Sturridge za darmo, gdyż kończył mu sie kontrakt ! W dwa sezony strzelił dla klubu 50 bramek ! I w wieku 21 lat sięgnął po korone króla strzelców Ligi Hiszpańskiej. Za darmo pozyskałem też Mashcerano, ale on się nie sprawdził i wymieniłem go na Pazziniego, który ze Sturridgem tworzy w ataku duet marzeń.
Aktualnie mam skład:
Kameni
Zaccardo
Jansen (Silvestre)
Felipe
Pablo
Owen Hargreaves
Riquelme (Raul Garcia)
Ribery
Mancini
Pazzini ( Kerlon)
Sturridge

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.06.2007 22:26    #4
Super, tylko od tego jest forum, ewentualnie temat przechwałki, a Ty Torres, za takie coś także reakcjonistę możesz mieć

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
24.06.2007 22:55    #5
Tores ReDevil - nie można pogadać.

fudi Przodownik pracy

0
24.06.2007 22:55    #6
Tores....my nie sztywniacy ale jesli jestes uzytkownikiem suflera to zgadzasz sie na zasadu tu panujące ;) a jak ktoś ma wątpliwości to tam w prawym górnym regulamin jest ;)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution