prezes chce gwiazdę

martin Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2007, 00:09    Pytanie
grając Boltonem, prezes poinformował mnie że chciałby abym sprowadził do klubu jakąś gwiazdę. gdy złożyłem jakiemuś kolesiowi ofertę to na dole pomarańczowym druczkiem było napisane że prezes jest zadowolony że chcę kupić znanego piłkarza. i tu pojawia się problem bo na transfery miałem tylko 250 tys a ten piłkarz kosztował 12 mln. gdy składam do zarządu proźbę o dodatkowe fundusze na transfery to zarząd odmawia a gdy przychodzi do zatwierdzenia transferu to jest on anulowany z powodu braku funduszy. jak wiecie o co chodzi to pomóżcie.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
01.07.2007 11:04    #20
[quote="martin"]jak wiecie o co chodzi to pomóżcie.[/quote]

Więc Ci wytłumaczyłem. :D A za 2 miliony faktycznie gwiazdy z prawdziwego zdarzenia kupić się nie da.

wolek1986 Partyzant

0
01.07.2007 12:46    #21
Mogłeś zakontraktować Guardiole:D O ile jeszcze nie przeszedł na emeryture:D albo Bartheza:D Pozrawiam

sefko1 Przodownik pracy

0
01.07.2007 13:31    #22
Kasa to nie problem. Ja ostanio gram Sobie troche nottm forest i kupiłem gracza za 55 tys. Nazywa się Alvaro i jest raczej przeciętnym graczem. Ale jak go kupiłem to prezes piał z zachwytu, że sprowadzam graczy takiego kalibru. Nottm to może nie Bolton (na razie), ale za 250 tys da się wyciągnąć jakiegoś dobrego gracza, z którego prezes będzie zadowolony. Trzeba tylko poszukać.

Kris de la Med Partyzant

0
01.07.2007 16:35    #23
2 mln to całkiem przyzwoita sumka :)
Kiedyś jak grałem Chelsea, Romek też chciał gwiazdy,a ja jakby to powiedzieć miałem go gdzieś (optymalny skład moim zdaniem)... mimo to wyciągnął na siłe Rodaleggę (nie wiem jak to się pisze- kolumbijski napadzior) właśnie za 2 bańki... po sezonie wart kilkanaście ;).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution