Czy można w fm'ie mieć muzyke? Jeśli tak to jak wkleić?
Użytkownik uznał post za pomocny
Jedynie mozesz miec wlaczonego winampa podczas gry
ale niekiedy to spowalnia gre xP Użytkownik uznał post za pomocny
... a ta muzyka w FM-ie > ??? hmmmmm ... chyba jednak ten pomysł nie przejdzie bo niby co tam by miało leciec
Hym LM
albo przyspiewki kibiców ? czy zwyczajna lekka muzyczka na odereagowanie
? ... ja bez sportowych bitów sie obejde xD ... ale wracajac do temtu : nie mozna w FM-ie wł. muzyczki
a puszczanie w tle MP3 jest kijowym sposobem, poniewaz jak masz wł. dźwięk to w trakcie meczu słychać kibiców wiec albo kibice beda zagłuszac muzyczke z winampa ( lub innego tego typu programu ) albo muzyczka ich 
nie obrazkowe ale tekstowe
... albo podpis z swoim klubem ( mam na mysli klub z OE albo niżej : Wisła,widzew,polkowice,tur turek, aluminium konin. Pewnie to tez nie przejdzie bo to jest sufler ale tak od siebie sobie powiedziałem xD )
gdybym miał teraz wł. dźwiek w grze to nie wiem jakbym na moim kompie ujechał z FM-em ... najbardziej widac to gdy przechodzisz do meczu i klikasz na " graj mecz " ( to oznaczenie zamiast " kontynuuj " ) ... Gram bez dźwieku, nie podkąłdam do gry żadnej muzyczki z kompa, mam głebie szczegółów na mini, lig wybranyach ledwo dwie, dodatki ( facepacki,logopacki,kitspacki ) wygrywam tylko do tej ligi która gram, itp. itd. i jakos chodzi szybciej
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
333 online, w tym 0 zalogowanych, 333 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty