muj wiek

Francisco... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2007, 20:47    Pytanie
czy moge jakos zmienic moj wiek,mojego managera w grze ? bo mnie irutyje te 30 lat ciongle :/

Francisco... Partyzant

0
02.07.2007 20:58    #10
co znaczy ten Wróg Ludu bo ja nowy

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.07.2007 21:01    #11
ban

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
02.07.2007 21:03    #12
Kolego o 3 nickach:
- tabalugg
- Francisco Gonzalez
- Wujek_Tolek
nie rżnij głupa, ok? Nie rejestruj następnych kont klonów, bo też je zbanujemy. Ciekawi mnie jak to jest pomagać samemu sobie? Taka intelektualna masturbacja musi być interesująca, ale nie chcemy być tego świadkami.

Najśmieszniejsze jest to, że jako Francisco Gonzalez piszesz celowo z błędem: "muj", ale już jako swoje drugie ja tabalugg sam siebie poprawiasz, lol. Nie wiem czy się śmiać czy nie skierować Cię do specjalisty, schizofrenia czy też rozdwojenie (a nawet jak widać roztrojenie) jaźni zdarzają się...

Temat ten zostanie do jutra jako przestroga dla innych chcących pomagać samemu sobie, a następnie zostanie usunięty.

tabalugg a.k.a. Francisco Gonzalez vel Wujek_Tolek: bez pozdrowień i bez odbioru!
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution