Nowy kontrakt...

mielcar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2007, 01:13    Pytanie
Witam ! Gram Lechem 1sezon i mam taki problem ,mojemu najlepszemu zawodnikowi Wachowiczowi (w 14 meczach 10 br, 4as , 4gm, 7.60 sr ) konczy sie kontrakt za pol roku i nie chce ze go mna przedluzyc nawet gdy daje mu max wszystkiego !!! Jest napisane ,ze w chwili obecnej zawodnik nie jest zainteresowany przedluzeniem kontraktu, a samopoczucie ma "jest dumny z pozycji klubu". I tu moje pytanie czy podpisze ze mna kontrakt do konca sezonu czy nie ? Czy moze sprzedac go teraz jak pozniej ma odejsc za darmo ? Czekam na odpowiedz. pozdro

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.07.2007 15:10    #20
ale sa takie sytuacje ze zawodnik jest malo wart w gotowce a na boisku wnosi mnostwo do gry zespolu(dlatego trzymalem przez 2 lata nzw)

Gumierpool Młody aktywista

0
04.07.2007 15:17    #21
Po prostu im zawodnik droższy tym bardziej zależy mi, aby się go pozbyć. Bo jeżeli walczyłbym do końca o jego podpis, a on i tak by się na mnie wypiął to byłbym z kasą nieźle w plecy.

Dlatego jeżeli widzę zawodnika, który jest ważną częścią mojego zespołu, a na którym i tak bym za wiele nie zarobił to w takich przypadkach staram się być bardziej zaciekły i troszkę niegocjuję, ale też bez przesady - bez włażenia komuś do dupy.

Bisnes is bisnes :D.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.07.2007 15:21    #22
czasem warto wejsc w dupe, wszystko zalezy od okolicznosci

Gumierpool Młody aktywista

0
04.07.2007 15:27    #23
Czasem warto. Ryzyk fizyk. Jednak ja prowadzę słabsze kluby, w któych od kasy się nie przelewa, więc wolę liczyć każdą złotówkę (lub ojro czy tam funta) i ostro kalkulować co przyniesie mi więcej korzyści.

Zazwyczaj na plus wychodzę pozbywając sie zawczas rozkapryszonej gwiazdeczki. Ale to tylko moje doświadczenia, każdy postępuje wedle własnego uznania.

TehRegent Partyzant

0
04.07.2007 15:44    #24
Sprzedaj. Dzisiaj awansowałem Karlovacem do 1 ligi chorwackiej i 3 zawodników zaczęło się burzyć, że ble, ble... zarobilem około 1 mln funtów, a kupiłem zawodników tańszych w eksploatacji i lepszych od poprzedników.

TehRegent Partyzant

0
04.07.2007 15:45    #25
Dodam, że byli to zawodnicy od których rozpoczynałem ustalanie składu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution