Pomóżcie, nie wiem co zrobić.

.maciekk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.07.2007, 10:41    Pytanie
Cześć. Szukałem takiego tematu lecz nieznalazłem więc zdecydowałem się napisać nowy temat. Chodzi mi o coś takiego. Wczoraj ściągnąłem sobie patch 7.0.2 i próbowałem go zainstalować. Miałem jednak pirata i nieodpaliło. W tym samym dniu dostałem oryginalnego Fm'a i próbowałem go zainstalować jeszcze raz i wszystko byłoby dobrze gdyby gra się wczytywała. Włączając gre wyskakuje taki błąd:

Cannot locate the CD-ROM

CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.

jender17 Partyzant

0
09.07.2007 23:36    #20
Jak odinstalujesz grę, zobacz czy w rejestrze nie zostaje jakiś klucz od pirata. Może przez to nie chce działać.

.maciekk Partyzant

0
10.07.2007 08:53    #21
Możecie myśleć co chcecie, ale oryginała teraz też mam, kupowałem w selgrosie za 50 zl, chcecie to wierzcie, nie to nie...

Wyłączałem Daemona Toolsa i nic :/ Później próbowałem jeszcze z jego usunięciem ale nadal nie chodzi :/ :/

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
10.07.2007 09:04    #22
Ciesz się :P
Co do piracenia - zalatuje mi tu piratem jak stąd do Władywostoku, ale Polska - kraj cwany, wycwaniła się i nic nie możemy zrobić ;)
mistrzu Maćku (poza tym zalatuje mi tu podwójnym kontem, skoro kropka na początku), skoro masz pirata - odinstaluj grę z Dodaj/Usuń Programy, wyszukaj wszystkie katalogi na dysku mające nazwę Sports Interactive (chyba, że grasz jeszcze w starsze FMy lub EHM lub OOTP to usuwasz katalogi Football Manager 2007).
Znajdź wszystkie klucze w rejestrze mające cokolwiek z Sports Interactive:
- Odpalasz "regedit" (z Uruchom)
- Wybierasz z Menu Znajdź i wpisujesz Football Manager 2007 (a jeśli nie masz innych gier, to Sports Interactive) i wywalasz wszystko co znajdzie razem z podkluczami.
Potem instalujesz grę i odpalasz ją BEZ PATCHA. Jak działa, instalujesz patcha 7.0.2 i też musi działać.
Jak nie zadziała - jesteś pirat i masz bana :>
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

sm1leY Młody aktywista

0
10.07.2007 11:06    #23
[quote]CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.[/quote]

HAH, wiem o co chodzi.. chyba(?)
Jak masz Daemon Tools to klikasz prawym przyciskiem z myszy na ikonkę w pasku narzędzi wchodzisz do Emulation i All options off
Jak masz Alcohol też znajdź opcję z emulacją i wyłącz.

.maciekk Partyzant

0
10.07.2007 12:02    #24
Dzięki Rem-8, pomogło, super!!!

Na prawdę wielkie dzieki.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
10.07.2007 12:30    #25
OK, piwo wyślij na adres.... ;]
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution