Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj

. Wypozyczylem Gabriela Agbonlahora (czy jakos tak, nie wiem jak sie jego nazwisko pisze), z wolnego kontraktu przysedl do mnie dobry bramkarz Rowen Fernandez. A w wakacje dojda tacy pilkarze jak: Robert Kovac, Zvjezdan Misimovic, Ze Maria, Maciej Zurawski, Hamdi Salihi i Giovanni Frederico- Ci wszyscy pilkarze oczywiscie za darmo bo konczyly im sie kontrakty ze swoimi klubami. Juz nie moge sie doczekac nastepnego sezonu, ale ten jeszcze sie nie skonczyl i czekaja mnie ciezkie mecze na wyjezdzie z: Mallorca, Espanyolem i Atletico Madryt, ktory goni mnie w tabeli i byc moze bedzie to mecz o Lige Mistrzow. U siebie podejme Recreativo i nieobliczalny Betis ktory lubi robic niespodzianki xD Jak sie skonczyl sezon napisze pozniej.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty