Managerska Klauzula Odejścia

eMiKa Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.07.2007, 23:46    Pytanie
Witam.Mam pytanie do braci Managerów,a mianowicie bawiąc sie ostatnio klauzulami transferowymi zawodników znalazłem coś interesującego,była to tytułowa MKO. Niestety była ona nieaktywna,a co za tym idzie nie mogłem jej użyć.Chciałbym się dowiedzieć do czego ona służy i w czym ewentualnie może być mi pomocna,bo wątpię w to że jest tam tylko jako ozdoba,bądź jako zbędna pierdółka dzięki której można zaśmiecać sufler.Jak by to powiedźiał mój nauczyciel od angielskiego Fenkju Fro De Montajn:) Pozdrawiam.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

hoody Przodownik pracy

0
20.07.2007 00:02    #1
Manadżerska klauzula odejścia polega na tym gdy twojego piłkarza zatrudni jakiś klub jako manadżera to dostaniesz za to tą kwote która jest w tej klauzuli!

Użytkownik uznał post za pomocny

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
20.07.2007 00:16    #2
Jak mozna sie bawic klauzulami?
Jak pilkarz jest stary to mozesz mu nawtykac do tej klauzuli, wtedy od Ciebie nie odejdzie. Jesli odejdzie to zaplaci. x)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.07.2007 00:19    #3
I ja Ciebie witam mój ty brejdolu. Na wstępie, życzę Ci serdecznie, ale to serdecznie - miłej, ciepłej i dobrej zabawy klauzulowymi. Koledzy wyjaśnili, a ja tylko dodam, że bardo rzadko zdarza się coś takiego (osobiście się z tym nie spotkałem). Fenkju Fro De Montajn:) Pozdrawiam.

eMiKa Młody aktywista

0
20.07.2007 11:15    #4
Dzieki bardzo za pomoc.Pozdrawiam.Chyba nic wiecej nie trzeba dodawac.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution