Błąd?

toiler Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.07.2007, 12:21    Pytanie
Otóż w 2008 roku zostałem trenerem reprezentacji Argentyny. W 2010 roku zdobyłem wicemistrzostwo świata. Po tym wyczynie myślałem, że moja reputacj wzrośnie z krajowej do kontynentalnej. Tak sie nie stało, ale odkryłem coś gorszego. Swojego osiągnięcia nie mam widocznego w swojej Historii, przy drużynie Argentyny widnieje, że objąłem ją w połowie 2008 roku (zgadza się) a porzuciłem na początku 2009- to nieprawda, przecież ciągle ją prowadzę! Co coekawe, napis Argentyna jest zaznaczony nażółto, tak jakbym ją prowadził, czyli mamy dwie sprzeczności. Gram bez patcha, czy jego instalacja naprawi ten błą? Proszę o pomoc.

kurzy13 Młody aktywista

0
22.07.2007 12:26    #1
To jest blad tez tak mam:/ ja prowadzilem chorwacje i man utd jednoczesnie. Zerwalem z chorwacja i zaden z osiagow juz mi sie nie zapisuje chociaz man utd swieci mi sie na żólto. mam zainstalowane wszystkie patche i nic to nie pomaga.

ANDones Partyzant

0
27.07.2007 16:57    #2
Mam identyczny problem jak koledzy wyżej i byłbym niezwykle wdzięczny jakby ktoś powiedział co z tym zrobić, czy to już na stałe tak zostanie?

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.07.2007 17:48    #3
Nigdy nie prowadzilem dluzej reprezentacji, ale mnie sie wydaje, ze historia zapisuje tylko wygrane turnieje.Wy zajeliscie 2 miejsca i dlatego wasz sukces nie jest zapisany

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution