FM Serwis Update v.1.00

lutek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.07.2007, 11:07    Pytanie
Jest to uaktualnienie lutka i pushka czyli 2 adminów serwisu www.fmserwis.fora.pl.
To jest dopiero pierwszy update naszego autorstwa.
W updacie:
-Zmiany transferowe w 2 ligach polskich na dzień 28 lipca oraz najważniejsze zagraniczne transfery
-zmiany atrybutów niektórych piłkarzy np. Carlos Costly, Dawid Nowak itd.
-Zmienione drużyny 1 ligi i 2 ligi(uwzględnione spadki i awanse)
itp.

http://rapid(...)rar.html

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.07.2007 13:20    #10
Pamiętam... rozmawiałem z tobą ;)
Nie pogadasz... aż śmiać mi się chce... przecież ja sobie jaja robiłem.
Ludzie... tak jak w FM-ie tak i w życiu apeluję o używanie szarych komórek.

PS. W życiu nie zażądał bym pieniędzy za takie coś...
Jeśli byś chciał to komukolwiek udowodnić to wiesz bardzo dobrze, że... nie udałoby ci się to. Bo to po prostu nieprawda ;)

marask506 Młody aktywista

0
28.07.2007 13:47    #11
ja tam kończę ten OT, jeszcze podoba mi się mój zielony napis "Partyzant" :D

kyczy7 Przodownik pracy

0
28.07.2007 14:14    #12
marask widze ze tak ( za przeproszeniem ) z IQ nie tego :P Po prostu nie na Twój łeb zdanie Manadzera o pieniążkach :) ... koniec gatki bo ostatnio coś dużo ludzie gadaja nie na temat ( jak i ja też xD ) ... a co do update to nie gustuje w takich amatorszyznach :) wole oficjalne ale ostatecznie moge skusisc sie na takie które tworza ludzie majacy o tym jakiekolwiek pojecie :)

marask506 Młody aktywista

0
28.07.2007 14:34    #13
kyczy no nie wiem czy nie teges, jak sie zapytałem, czy by mi dał tego updata to powiedział, że nie za darmo a ja się zapytałem za co i dostałem w odpowiedzi "pomoc przy kolejnych poprawkach"(wyszukiwanie kolejnych transferów i błędnie poprawionych). Napisałem, że nie mam czasu(temu chcę od kogoś updata) to wypalił o pieniądzach, a jak napisałem czy na serioo to powiedział, że tak
Inteligenta osoba, bądź pisząca tak dla jaj nie potwierdziła by tego, czyli nie wiem czy to było dla jaj??

nie chcę nic udowadniać, ale proszę adminów o równe traktowanie WSZYSTKICH członków tego OFICJALNEGO serwisu, oraz użytkowników, aby użytkowali sufler w taki sposób do jakiego jest on przeznaczony(pomaganie,w sprawach związanych z FM)
dziekuję

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.07.2007 14:43    #14
"Napisałem, że nie mam czasu(temu chcę od kogoś updata) to wypalił o pieniądzach, a jak napisałem czy na serioo to powiedział, że tak" xD... chciałbym to widzieć...
napisz mi na gg: 4135215 i pokaż tą rozmowę.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
28.07.2007 17:25    #15
[quote]aby użytkowali sufler w taki sposób do jakiego jest on przeznaczony(pomaganie,w sprawach związanych z FM)[/quote]

Najpierw sam zacznij pisać na temat.

Stop bezkarności na Suflerze. To nie jest tablica ogłoszeń ani miejsce na reklamy.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution