Napiszę temat jeszcze raz, gdyż myślę, że zostałem źle zrozumiany. Grzechoo doskonale wiem jak się wyszukuje sztabu i nie musisz mi tego uświadamiać. Ciekawe tylko dlaczego innym talentów nie każesz szukać w ten sam sposób. Nie widzę powodu dlaczego nie mielibyśmy się wymieniać spostrzeżeniami nt. sztabu szkoleniowego. Może ktoś po zatrudnieniu nowego trenera odczuł znaczne polepszenie formy swoich zawodników i chce się w tej materii podzielić. Ja natomiast poszukuję dobrych szkoleniowców do swojego zespołu. Dlatego pada tu pytanie do innych FM'owców. Właśnie. Piłkarze to nie wszystko - warto mieć też dobrych trenerów, a przede wszystkim asystenta. W związku z tym moje pytanie - czy może ktoś polecić dobrych trenerów? Takie talenty trenerskie dla klubu pierwszej ligi polskiej. Np. Wdowczyk jest dostępny ale niestety nie chce przyjść do mnie. Dla mnie niezrozumiała jest postawa zarządu - Wdowczykowi dadzą najwyżej 22 tys zł, a np. Wałdochowi skłonni są dać 60 tys. Czekam na jakies fajne propozycje sztabu 
Z pozdrowieniami szczególnie dla rządu!

Z pozdrowieniami szczególnie dla rządu!

Najnowsze posty