Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
0
12.07.2008 23:07    #3200
[quote2=Przemu$^^][quote=klajwert]Przemus, Fenix - mozecie jakos blizej wyjasnic na czym polega ten "bug" z 40mln?[/quote]
dajesz za grajka zero w gotówce a po 50 występach ( one są naliczane tylko w lidze ) powiedzmy 50 Mln Euro. Gdy grajek rozegra 45 meczy sprzedajesz i nic nie płacisz [/quote2]
A jeżeli dany zawodnik grałby tylko w pucharach (tj. Puchar Anglii, Puchar Ligi, Liga Mistrzów) to cały czas grałby u mnie za darmo?

zizou921@wp.pl Partyzant

0
12.07.2008 23:10    #3201
No tak ,ale nie zawsze akceptują kwota musi być przynajmniej 30 mln E ,ale pensje musisz mu płacić czyli nie tak całkiem za darmo.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.07.2008 23:22    #3202
[quote3=kerry][quote2=Przemu$^^][quote=klajwert]Przemus, Fenix - mozecie jakos blizej wyjasnic na czym polega ten "bug" z 40mln?[/quote]
dajesz za grajka zero w gotówce a po 50 występach ( one są naliczane tylko w lidze ) powiedzmy 50 Mln Euro. Gdy grajek rozegra 45 meczy sprzedajesz i nic nie płacisz [/quote2]
A jeżeli dany zawodnik grałby tylko w pucharach (tj. Puchar Anglii, Puchar Ligi, Liga Mistrzów) to cały czas grałby u mnie za darmo?[/quote3]
chyba tak, bo do historii zawodnika jest zaliczana tylko liga, tak samo jest z bramkami
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Blazej1994 Partyzant

0
13.07.2008 00:26    #3203
To tak: Gram Olimpicque Marsylia 1 sezon i jestem dzien po zakończeniu zimowego okienka transferowego . a oto mój skład
http://img41(...)day4.png
to moi najmłodsi zawodnicy w pierwszym składzie
http://img41(...)2zz1.png
a to moi zawodnicy U-18 patrząc od najdroższego
http://img36(...)3gv9.png

odpadłem z LM mając grupe
1.manchaster United
2.Shalke
3.PSV

byłem na 3 miejscu i zabrakło mi 4 punktów
Jestem 1 w lidze Francuskiej i mam jakies 4-7 punktów przewagi nad 2 miejscem ale raczej wygram
puchar francji juz w półfinale ale są drużyny z kturymi w lidze duzo wygrałem więc tez raczej wygram i teraz pytanie
Czy będę miał jakies szanse odnieść sukcesy międzynarodowe takim składem ?
Kogo byście mi radzili kupić ?
Z góry dziękuje :)

Derbak-MT Partyzant

0
13.07.2008 00:48    #3204
Bez rewelacji szczerze mówiąc to ja Steaua miałem lepsze wyniki po 1 rundzie :]

Blazej1994 Partyzant

0
13.07.2008 01:03    #3205
Wiem wiem ale wiesz kontuzje,jakies tam wyjazdy na mecze i tak sie zbiera :/ jeszcze tylko cisse dobrze grał bo hayes pozniej dobrze zaczoł gravc

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.07.2008 01:04    #3206
Jak dla mnie to niepotrzebnie grasz dwoma libero, zwłaszcza, że takiego z "prawdziwego zdarzenia" nie masz. Według mnie lepsze rezultaty daje ustawienie jednego libero i trzech środkowych obrońców przed nim (opcjonalnie najbardziej skrajni mogą mieć strzałki w bok). Mam również nadzieję, że nominalnym lewym obrońcą jest Taiwo. :) Skład niezły, ale nie będę Cię oszukiwał, Europy z nim nie zawojujesz jeśli nie wygrywasz już teraz choćby z Schalke czy PSV. Kup porządnego libero jeśli się uparłeś na akurat taki szyk formacji obronnej i po napadziorze i skrzydłowym.

Blazej1994 Partyzant

0
13.07.2008 01:28    #3207
[quote=kunXon]Jak dla mnie to niepotrzebnie grasz dwoma libero, zwłaszcza, że takiego z "prawdziwego zdarzenia" nie masz. Według mnie lepsze rezultaty daje ustawienie jednego libero i trzech środkowych obrońców przed nim (opcjonalnie najbardziej skrajni mogą mieć strzałki w bok). Mam również nadzieję, że nominalnym lewym obrońcą jest Taiwo. :) Skład niezły, ale nie będę Cię oszukiwał, Europy z nim nie zawojujesz jeśli nie wygrywasz już teraz choćby z Schalke czy PSV. Kup porządnego libero jeśli się uparłeś na akurat taki szyk formacji obronnej i po napadziorze i skrzydłowym.[/quote]

ok a masz poradzic jakiegos libero??bo kaski nie mam a nie chce ryzykowac

Derbak-MT Partyzant

0
13.07.2008 02:10    #3208
Drzymont ? z korony kielce mało znany zawodnik a staty ma całkiem wypasione :] ale gral libero nigdy mi sie nie podobała preferuje 4 obronców :] z odpowiednimi poleceniami indywidualnymi

Blazej1994 Partyzant

0
13.07.2008 12:52    #3209
Ok . spróbuje go sprowadzic . gram dwoma libero bo traciłem bramki nawet z jakimis klubami z 3 ligi :/ a Bramkarza mam świetnego więc przez obrone to raczej jest

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution