Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
03.12.2008 21:06    #4740
[quote2=Kasmilus]Mnie sie wydaje, że *MoVe[t]* próbuje być śmieszny ale coś mu nie wychodzi ;p

[quote=Yodarj]A oto co się pojawiło w kolejny meczu PO TYM jak wygrałem Conference North ...

Bug do naprawienia :P[/quote]

Ja tu żadnego buga nie widze :)

Yodarj z kim grasz w finale ?

Jak skończe ten sezon Liverpoolem to spróbuje powalczyć o coś w coca-cola league 1(tak sie ta liga nazywa?), Conferance to chyba za wysoki poziom trudności ;p[/quote2]

W finale gram z Histon - już ich raz pokonałem, w drodze po puchar Angielskiej Conference ...

Nie widzisz buga?

Zdobyłem mistrzostwo, a oni mi się pytają, kogo widzę w roli mistrza w tym sezonie :P

0
03.12.2008 23:49    #4741
Musiałem :D

manager Norbert Partyzant

0
04.12.2008 10:06    #4742
nie wiem po co to pisze- chyba po to zeby zaraz pod moim postem zobaczyc komentarz w stylu: " skoro to nie pisz...", ale chce sie dalej pochwalic... Zaczalem nowy sezonik slabiutko, bo pozwolilem pilkarzom odpoczac i zrezygnowalem z sezonu przygotowawczego- zym byly pierwsze mecze ligowe i eliminacje do ligi mistrzow z zespolem bardzo niskiej klasy (nawet nie wiedzialem kto to i wygralem 1:0 u siebie i 2:1 na wyjezdzie) ale do sedna...i znow super puchar europy tym razem z liverpoolem...po przejrzeniu druzyny beniteza wszyscy mieli several lacking match fitness...a u mnie juz match fit...czyli mala motywacja i udalo sie 1:0 po golu marinkovica:)..."tak tak go tez w edytorze podrasowalem" jak bialozyta ktory prawie u mnie nie gra..."

Roninhow Partyzant

0
04.12.2008 11:54    #4743
.[quote=manager Norbert]nie wiem po co to pisze- chyba po to zeby zaraz pod moim postem zobaczyc komentarz w stylu: " skoro to nie pisz...", ale chce sie dalej pochwalic... Zaczalem nowy sezonik slabiutko, bo pozwolilem pilkarzom odpoczac i zrezygnowalem z sezonu przygotowawczego- zym byly pierwsze mecze ligowe i eliminacje do ligi mistrzow z zespolem bardzo niskiej klasy (nawet nie wiedzialem kto to i wygralem 1:0 u siebie i 2:1 na wyjezdzie) ale do sedna...i znow super puchar europy tym razem z liverpoolem...po przejrzeniu druzyny beniteza wszyscy mieli several lacking match fitness...a u mnie juz match fit...czyli mala motywacja i udalo sie 1:0 po golu marinkovica:)..."tak tak go tez w edytorze podrasowalem" jak bialozyta ktory prawie u mnie nie gra..."[/quote]

Dla mnie to grasz tak, zasada save load! takim sposobem wyszstko jest możliwe. Za długo gram w managery żeby ci uwerzyć na słowo. Bez edytora też sie nie obyło. Wystarczy zwiększyc reputcjie i już drużna w puharach prezentuje się inaczej.

gauka Partyzant

0
04.12.2008 16:28    #4744
k...a koleś sie w dalszym ciągu pogrąża, żal mi go, jeśli to zart to juz nie wyszedl po za dlugi... nnie to co moje 12:0 xD itp. pożal się Boże nad nim...

0
04.12.2008 18:14    #4745
I pomyśleć, że kolega ma w nicku nazwisko mojej gwiazdy.

Zdobycie Lechem trzy razy z rzędu PUEFA? Dobrze przeczytałem?

Swoją drogą, ciekawe, że nowe FMy miały być trudniejsze, a ja zdobywam dwa puchary w pierwszym sezonie, co mi się nigdy nie udało w FM 2007.

Może taktyka lepsza :P No i piłkarze ^^

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.12.2008 20:06    #4746
Dom spokojnej starości u Mlodego_Trenera pod nazwą " Chelsea "
http://img51(...)1xi0.jpg

batata Przodownik pracy

0
04.12.2008 20:35    #4747
Przechwale się :P
http://i34.tinypic.com/nn8vwo.jpg
http://i33.tinypic.com/s40wmb.jpg
http://i38.tinypic.com/2cdj0go.jpg Będę musiał jakoś kasę na płacę skombinować :P
Jak chcecie kogoś screena to walcie śmiało :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.12.2008 o godz. 20:36

0
04.12.2008 20:38    #4748
To już nie prowadzisz AFC Telford?

Dlaczegóż? Czyżby za duże wymagania? ;)

batata Przodownik pracy

0
04.12.2008 20:44    #4749
[quote=Yodarj]To już nie prowadzisz AFC Telford?

Dlaczegóż? Czyżby za duże wymagania? ;)[/quote]
Co to, to nie ja :P Conference grałem np. w 08 parę sezonów i spokojnie dałem radę ( awans do Premier League :P ). Mam save z Telford, ale zacząłem też Hoffen. :) Jeszcze nie wiem na co się zdecydować... A na dodatek niedługo łatka wychodzi...

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution