Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
08.12.2008 14:40    #4790
[quote2=Arek96][quote=Garfield :P]Swoją drogą, ciekawi mnie, gdzie Ty grasz, że możesz wysyłać scoutów do Polski i tacy słabi [toż to 2-3 liga, Tyc, Ngamayama (pozdrawiam kolegę z Warty ^^) czy Dorobek) mają tyle gwiazdek ;)[/quote]
Gram w Blue Square Conference South. I scoutów nie mogę wysyłać. Sam znalazłem. :D[/quote2]

Przecież ten obrazek, co wstawiłeś, to jakby żywcem wycięty z raportów scouta. Jak Ty ich sprawdziłeś przed wzięciem do klubu?

No i kim grasz? :P

dodo361 Młody aktywista

0
08.12.2008 15:34    #4791
To jest ten zawodnik:)) jego hat-trick z Tottenhamem dał awans do finału UEFA!!:D
KERMIT ERASMUS!!! xD

batata Przodownik pracy

0
08.12.2008 16:11    #4792
[quote=dodo361]To jest ten zawodnik:)) jego hat-trick z Tottenhamem dał awans do finału UEFA!!:D
KERMIT ERASMUS!!! xD[/quote]
Przedłuż z nim kontrakt, bo Ci ucieknie gdzieś :P

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.12.2008 16:38    #4793
[quote=Gość, który na avku ma Garfielda, czyli gadającego pomarańczowego kota w czarne paseczki :P]Przecież ten obrazek, co wstawiłeś, to jakby żywcem wycięty z raportów scouta. Jak Ty ich sprawdziłeś przed wzięciem do klubu?

No i kim grasz? :P[/quote]
TO są raporty asystenta :) I gram Redditch United.

0
08.12.2008 17:03    #4794
[quote2=Skoro tak się chcesz bawić, to gość, który ma w avatarze ... kosmitę? No więc on][quote=Gość, który na avku ma Garfielda, czyli gadającego pomarańczowego kota w czarne paseczki :P]Przecież ten obrazek, co wstawiłeś, to jakby żywcem wycięty z raportów scouta. Jak Ty ich sprawdziłeś przed wzięciem do klubu?

No i kim grasz? :P[/quote]
TO są raporty asystenta :) I gram Redditch United.[/quote2]

Hmm, ciekawe, muszę spojrzeć. Ale jeśli to tacy piłkarze wiodą u Ciebie prym, to słabą masz ekipę. U mnie wszyscy oni nie mieli racji bytu, zbyt słabi. Jak się pojawi dział z talentami, to od razu będzie (mam nadzieję) jeden wyśmienity talent do Conference North/South, Francuz, naprawdę wyśmienity ;)

Swoją drogą, Redditch ma sporą renomę w swojej lidze. Na pewno wystarczającą, żeby sprowadzić mocnych piłkarzy. Nie to co Burscough czy Hinckley (aktualnie przeze mnie prowadzone).

I proszę mi tutaj mojego idola nie obrażać. Żaden kot w czarne paski tylko inteligentny, wygadany i ciągle niewyspany kotek. (swoją drogą ciekawe, że nie lubię kotów).

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.12.2008 17:11    #4795
[quote]Gość, który na avku ma inteligentnego, wygadanego i ciągle niewyspanego kotka :D]Swoją drogą, Redditch ma sporą renomę w swojej lidze. Na pewno wystarczającą, żeby sprowadzić mocnych piłkarzy. Nie to co Burscough czy Hinckley (aktualnie przeze mnie prowadzone).[/quote]
Wiesz, Redditch prognoza mediów: 24. miejsce, ostatnie. :P
Oto sukcesik :)
http://s1.za(...)bmp.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.12.2008 o godz. 17:11

0
08.12.2008 17:16    #4796
[quote2=Arek96][quote=Gość, który na avku ma inteligentnego, wygadanego i ciągle niewyspanego kotka :D]Swoją drogą, Redditch ma sporą renomę w swojej lidze. Na pewno wystarczającą, żeby sprowadzić mocnych piłkarzy. Nie to co Burscough czy Hinckley (aktualnie przeze mnie prowadzone).[/quote]
Wiesz, Redditch prognoza mediów: 24. miejsce, ostatnie. :P
Oto sukcesik :)
http://s1.za(...)bmp.html[/quote2]

Prognoza nie czyni drużyny. Nigdy na to nie patrzę.

Raczej biorę pod uwagę bazy treningowe i młodzieżowe, finanse klubu (żeby wszystko było jak najgorsze).

Sami Polacy? Masz jeszcze jakąś ligę załadowaną? Ja bym tego sukcesem nie nazwał :P I ta okrutnie nieładna skórka ...

Ja aktualnie 5 lidze mam mieszankę Francuzów, Holendrów, Węgrów, Bułgarów, Anglików (w sumie tylko jeden Anglik) i Polaków :P Jest jeszcze jeden piłkarz z Wysp Zielonego Przylądka oraz paru z Reutonii (obywatelstwa Francuskie).

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 08.12.2008 o godz. 17:17

batata Przodownik pracy

0
08.12.2008 17:20    #4797
[quote=Yodarj] oraz paru z Reutonii (obywatelstwa Francuskie).[/quote]
Patrick Vaz jest kozacki :P

0
08.12.2008 17:26    #4798
[quote2=batata][quote=Yodarj] oraz paru z Reutonii (obywatelstwa Francuskie).[/quote]
Patrick Vaz jest kozacki :P
[/quote2]

Doprawdy?

Wolę innych. Wystarczy przejrzeć Reutońską ligę mając włączonych wszystkich piłkarzy z Francji. Gwarantuję, że znajdziesz coś ciekawego ;)

Swoją drogą, przepakowane newgeny to wcale nie mit. W lidze maltańskiej "stworzyły się" dwa newgeny, które ze spokojem mogłyby grać np w Championship.

Nie mówiąc już o newgenach z 6 ligi angielskiej, które śmiało można by wystawić w pierwszym składzie w 4-5 lidze.

Ci z większym potencjałem mieli mieć większe CA i wyszło, że wszyscy mają ;)

EDIT:

Jak wrócę do domu, to mogę przesłać linki ze zdjęciami tych newgenów ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.12.2008 o godz. 17:26

batata Przodownik pracy

0
08.12.2008 17:31    #4799
http://i35.tinypic.com/167t40p.jpg Lewandowskie jest świetny ( czy nie za bardzo ? ) w 09 :P Nie ma co do tego żadnych wątpliwości "_" :P

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.