Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
10.12.2008 16:48    #4830
jakie zasady sie zmieniają? ktoś objaśni?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.12.2008 16:50    #4831
[quote=k-u-b-a1]jakie zasady sie zmieniają? ktoś objaśni?[/quote]
reorganizacja rozgrywek LM i PUEFA zgodnie z tą która będzie w rzeczywistości w przyszłym sezonie

plusik dla SI ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.12.2008 o godz. 16:57

seba_lechia Partyzant

0
10.12.2008 17:03    #4832
W lidze mistrzów lepsze zespoły grają z lepszymi a słabsze ze słabszymi (kwalifikacje) Puchar Uefa 4 rundy kwalifikacyjne. Ci którzy z wyciężą dwumecze w 4 rundzie kwalifikacyjnej wchodzą do 1 rundy PU. Wtedy 12 grup po 4 zespoły mecz i rewanż. Reszta tak samo jak kiedyś. Łatwiej było moim Lechem się zakwalifikować do LM.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.12.2008 o godz. 18:32

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.12.2008 17:05    #4833
[quote=manager Norbert]a na to jeszcze nioe wpadlem bede musial w nastepnym finale tego sprobowac...tym razem miales racje ze wygram...3:2:P...chce ktos sejfa:P[/quote]

Nikt nie chce save'a, który był wczytywany 30 razy, żeby tylko wygrać finał LM.

Ale próbuj oszukiwać dalej, na nikim to nie robi wrażenia. Wolę uczciwie dojść niż oszukiwać nawet sam siebie ;)

Ja tymczasem toczę zażarty bój o Conference z Luton (swoją drogą, oni w FM07 grali w championship/league one, a teraz tak spadli :P).

[quote]Wtedy 12 grup po 8 zespołów mecz i rewanż. Reszta tak samo jak kiedyś. Łatwiej było moim Lechem się zakwalifikować do LM.[/quote]

Po 4 zespoły.

Dopisek - czy wszyscy w tym kraju grają Lechem?!

W poprzednich FMach masowo było słychać "Moją Wisłą" "W mojej Wiśle" "Ja z moją Wisłą", bo to była przepakowana drużyna. Teraz Lecha przepakowali i wszyscy tak chętnie nim grają. To takie przyjemne mieć drużynę od początku? Wytłumaczcie mi co w tym fajnego ...

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.12.2008 o godz. 17:07

Dereds Przodownik pracy

0
10.12.2008 17:18    #4834
w Tamtym Fmie wiekszość grało Wisłą, ale takze wiele ludzi grało Lechem, teraz Wiekszość chce grać Lechem po tym jak zobaczyli co Lech gra w Pucharze Uefa:P

seba_lechia Partyzant

0
10.12.2008 18:33    #4835
a ja powiem tak. od fma 2006 zawsze grałem Lechia Lechem i Arsenalem w fm 06 07 08 i 09!!! Tylko tymi ekipami. Nikim innym.

miqś Partyzant

0
10.12.2008 21:30    #4836
Ja gram Widzewem, w każdym FMie nimi gram. Jedyny klub z Polski którym grałem, oprócz Widzewa to Śląsk. Ale mimo wszystko Łodzianami najlepiej się gra, w końcu ziomy z miasta xD

Kozik Partyzant

0
11.12.2008 09:33    #4837
Kurcze mam wrażenie że fm 2009 jest trudniejszy od poprzednika. Zawsze sezon zaczynałem od najniższej angielskiej ligi. Blue Square North lub South. Następnie udawało mi się z sezonu na sezon awansować o klasę wyżej aż do champioship (tutaj jest już ciężko z marszu uzyskać awans jako beniaminek). A tym razem po bezproblemowym awansie do Blue Square Premier nie dałem rady w barażach. Zły byłem na maksa. Ale Luton było zdecydowanie poza zasięgiem, mieli taki skład że w coca-cola league 2 mogli by awans uzyskać o co dopiero w b.s. premier. Ale to tylko dobrze świadczy o realizmie w grze. Zauważyłem, że praktycznie niemożliwe jest ściągnięcie kogoś z egzotycznych krajów do Anglii jeśli nie ma obywatelstwa EU. W poprzednim fmie dość często udawało się wyciągnąć perełki z afryki czy pln ameryki. Teraz nie ma szans żeby Ci sami piłkarze dostali pozwolenie na prace. Inna sprawa to finanse. W fm 2008 można było spokojnie na początku wygospodarować jakieś grosze na transfery modyfikując budżet płacowy. A teraz, nic z tego. Bida aż piszczy.
No ale nie ma co narzekać zarządowi obiecałem zwycięstwo w lidze więc czas się brać do roboty. Go Gainsborough Trinity! hehe :)

manager Norbert Partyzant

0
11.12.2008 10:47    #4838
Jaka jest przyjemnosc grania manchesterem??...kazdy ma swoj ulubiony 'poziom". jedni kochaja zaczynac od 3 ligi estonskiej inni od 2. bialoruskiej a inni od 1. hiszpanskiej...kazdy gra tak jak lubi- ja preferuje ten poziom posrodku- bez skrajnych udogodnien( budzet 100mln) czy utrudnien( brak zawodowych pilkarzy w klubie), a ze jak juz pisalem pierwszy raz takie pasmo sukcesow na arenie miedzynarodowej tak od razu sie udalo to czemu mialem sie nie pochwalic...wczesniej tego nie robilem choc nalogowo w kazdego managera gralem/gram. Co do sprawy wisly- w kazdej kolejnej odslonie byla jak to mawiacie "przepakowana" a jednak nie bylo mozliwosci sukcesow- a tu z lechem niespodzianka:P...acha i przez te powtarzanie meczy tak sie zapomnialem ze prawie lige przegralem( o pucharach nie wspomne bo tam blamaz) takze podrasowany lech ledwo co sprostal wisle...o polonii bytom nie wspominajac...

batata Przodownik pracy

0
11.12.2008 14:06    #4839
[quote=manager Norbert]Jaka jest przyjemnosc grania manchesterem??...[/quote]
Jak jest przyjemność grania s/l i ulepszając zawodników w edytorze ? ;)

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution