Nie chcę ograniczać dostępu do strony osobom mającym problem z ortografią, źle mnie zrozumieliście. W dobie obecnych przeglądarek, które sprawdzają i podkreślają błędy dysortografia nie jest problemem. Brak szacunku dla innych za to jest.
A ten pomysł z prostym testem logicznym zamiast standardowej captchy nie jest jakąś moją fanaberią, niektóre fora też stosują to rozwiązanie. Ale rozumiem Wasze argumenty, nie zależy mi na tym tak bardzo jak na 2. punkcie z tych propozycji.
Odnośnie punktu 3., wydaje mi się,
qstosh, że ludzie mają czasem fajne pomysły. A tak szczerze, to trochę mnie denerwuje ten Młody Aktywista u mnie, bo wolałem Partyzanta, ale przeżyję

Najchętniej bym sobie ustawił podpis "stary maruda" po prostu. Sprawdź jak na innym forum, z którego korzystam funkcjonują te podpisy:
http://www.nhl.p(...)c=27007. Są te w systemie rang, tak jak tutaj, ale każdy może zamiast tego ustawić swój.
EDIT: znowu ucięło mi dół posta po edycji. Od tego znaku, który wkleiłem post niżej. Po edycji wstawienie tego symbolu powoduje skasowanie posta od tego miejsca, w którym go ustawiono.
// Edytowano 10 razy, ostatni raz 14.04.2010 o godz. 18:26
Najnowsze posty