Ja zacząłem grę Burnley z Championship. W pierwszym sezonie zarząd oczekiwał że zajmę bezpieczne miejsce ale w dolnej części tabeli. Jeśli chodzi o transfery postanowiłem że będę inwestować głównie w polaków. I tak po zakupie Boguskiego i Wawrzyniaka zająłem 7 miejsce tracąc 2 pkt do 6 miejsca premiowanego odziałem w barażach. W drugim sezonie miałem zająć miejsce w środku tabeli ale po transferach Zahorskiego i Jodłowca zająłem 1 miejsce i w przyszłym sezonie będę walczył o utrzymanie w PL.
Skład
Tabela 1 sezon
Transfery 1 sezon
Tabela 2 sezon
Transfery 2 sezon
---------------------------------------------------------------------------------------------
Oprócz Burnley od ok marca 2010 prowadzę reprezentacje Kamerunu, mogłem rozegrać tylko dwa mecze towarzyskie aby zorientować się co i jak ze składem i już musiałem grać MŚ. Oczekiwania były że wyjdę z grupy (choć grupę miałem dość mocną : Niemcy, Portugalia i Kostaryka). Udało się awansować i to na pierwszym miejscu. w kolejnej rundzie trafiłem na włochów, z którymi mimo dzielnej postawy (na co wskazują statystyki i dwie nie uznane bramki strzelone przez Kamerun) poległem 2-0. Ale to wszystko wina Eto który w meczu z Kostaryką doznał kontuzji
tabela i wyniki grupy
Mecz z włochami
Najnowsze posty