Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2007 19:56    #5181     Sufler - Porady do gry - Ciągłe porazki...
1. Ustawienia taktyczne dla poszczególnych formacji , zawodników
2. Zamiana treningu ( mniejsze obciązenie )
3. Duża rotacja w składzie
4. Rozmowy motywacyjne przed meczem
5. Powinno pomóc x)

Micro Ice Młody aktywista

Witam mam parę pytań :)

1.Jak zrobić żeby w Fm-e 2007 Polska miała tyle drużyn w europejskich pucharach co w realu czyli Lubin- Lm ; Bełchatów-Pu ; Grodzisk-Pu ; Legia- Inter toto. Jak już wszystko ustawiam jak na leży to Legię zawsze wywala mi do Pucharu Uefa ; Cracovię do Intertoto ? Nie wiem jak to zrobić wiem że Mariuszowi w swoim update udało się coś takiego zrobić.

2. Jakie polecania dać drużynie do taktyki

Br
oś oś oś

dpp dpś dpl

opp opś opl

wn

3. Czy mogłby ktoś polecić mi jakiś trening do Polskich teamów i ewentualnie dać linka (Tuga już mam)

latino Partyzant

12.08.2007 17:26    #5183     Sufler - Porady do gry - pomocy
witam mam pytanie jaki trening dla bramkazy

Sprawdź w oficjalnym poradniku dołączonym do każdej oryginalnej wersji gry. - dop. Grzechoo

Proletariat

12.08.2007 11:32    #5184     Sufler - Porady do gry - Kontuzje rąk!
Właśnie Drogba ma kontuzje : O Pizarro i Robinho spróbuje zwiększyć nacisk na siłę w treningach to może będą mocniejsi?

wrzask1992 Młody aktywista

12.08.2007 11:30    #5185     Sufler - Porady do gry - Kontuzje rąk!
zapewne zmniejszenie treningu siłowego pomoże. Być może twoi napastnicy są zbyt słabi i w walce z obroncami i po prostu cały czas są kontuzjowani. Jedynym rozwiązaniem jest sprzedaż tych zawodników ponieważ ci są bardzo kontuzjogenni, chyba że bardzo ich potrzebujesz:P najlepiej za zarobione pieniądze kupić takiego Didiera Drogbe, on nie kłopotów z kontuzjami

Proletariat

12.08.2007 11:21    #5186     Sufler - Porady do gry - Kontuzje rąk!
Mam problem z kontuzjami napastników. Mam trzech z pięciu napastników kontuzjowanych i każdy ma coś z ręką! Jeden ma złamany nadgarstek a drugi ma pękniętą kość nadgarstka następny ma pękniętą kość przedramienia! gram Ligę angielską w reżimie treningowym mam siłę trochę powyżej średnio! jaka może być przyczyna takich kontuzji, może moi napastnicy nie mogą przepchać obrońców rywala i wywalają sie akurat na ręce i je łamią albo pękają im kości! Dodam ze każdy po niefortunnym upadku podczas meczu.

kurzy13 Młody aktywista

11.08.2007 12:58    #5187     Sufler - Porady do gry - Szybko i skutecznie...
popraw trening defensywny. poeksperymentuj w defensywie( wysun lub cofnij linie defensywna, ze scislym kryciem lub bez) obroncy musza miec duza koncentracje krycei i przejecia. sprobuj zagrac diamentem

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2007 18:57    #5188     Sufler - Porady do gry - Szybko i skutecznie...
Zmień taksę ,rotacja w składzie ,treningi itp. w końcu to ty jesteś menedzerem:)

raca Partyzant

10.08.2007 18:43    #5189     Sufler - Porady do gry - Szybko i skutecznie...
A jakim klubem grasz ? Popracuj nad taktyką i zawodnikami, czasami i trening pomaga :)

pablo11pablo11 Młody aktywista

10.08.2007 14:46    #5190     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Pablo11pablo11 - gratuluje sukcesów to one były :P Nie duze ale zawsze cos :)
Ale jak patrze na Twoj sklad to widac ze stawiałes na Polaków :) Wiekszosc osob grajaca Polskim zespolem sprowadza mlodych zawodnikow z zagranicy :P a tu prosze tylko Wang zakupiony z zagranicy :)

drymek - no może i nie duże, ale ja gram tylko po to, żeby zbudować fajny team i czerpać radość z gry, tym razem mi nie poszło, ale sporo siedziałem nad tym sejwem i chciałem się pochwalić xD a co do składu to to jest moja chyba najważniejsza zasada - SAMI Polacy ;] Wang Dalei był kupiony dla jajów, żeby z niego zrobić terminatora (no i się udało, Dudek był trenerem bramkarzy, dałem mu indywidualny trening i mu staty skakały aż miło :D). a tak to wolę stawiać na naszych ;] pozdro man!

PS: teraz zaczynam grać Jagiellonią, zobaczymy co z tego będzie ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.