Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
tabalugg wierze ci że przeszedł bo mi w maire często tak pisze :D
a baza treningowa też jest po to żeby piłkarze mieli gdzie trenować bo żeby piłkarze sie polepszali muszą mieć gdzie trenować a nie tylkodobrych trenerów a także obiekty treningowe (najwyższy poziom doskonałe)

wojciech1505 Młody aktywista

28.06.2007 14:17    #5292     Sufler - Porady do gry - Treningi, szkolenia, gwiazdki
Popierwsze- słaby zespół nie zatrudni wybitnych trenerów bo go nie stać i sami nie chcą przyjść.
Gwiazdki trenera to tylko część sukcasu treningu .Na ten sukces wpływa jeszcze wiele elementów np;jakość bazy treningowej ,dyscyplina ,ambicje piłkarzy ,częstość gry w 1 zespole , brak długotrwałych kontuzji , morale w zespole i pewnie jeszcze inne .Tagrze gwiazdki są ważne ale nie tylko.
Kluby filialne odkrywają talenty ,brylanty.A taki np. MU je szlifuje do błysku. One mogą błyszczeć tylko na najwyższej półce.

jaqb Partyzant

28.06.2007 14:05    #5293     Sufler - Porady do gry - Treningi, szkolenia, gwiazdki
Przepraszam za nowy temat, ale nie dostałem odp. Mam wątpliwość jeśli chodzi o trening w FM 07. Jeśli słaby zespół zatrudni wybitnych trenerów powinien wzbić się na wyżyny -oczywiście jeśli stać ich na takiego trenera. Moje pytanie: jak ilość gwiazdek (przy treningu) wpływa na zespół, czy jeśli przy treningu na ***** piłkarze osiągają swoje max PA to przy np. *** połowę? Czy to raczej chodzi o szybkość osiągnięcia maxa PA? A kwestia bazy treningowej? Może ktoś to sprawdzał lub sprawdzi.... . Z moich doświadczeń zauważyłem jedynie, że przy transferach niektórzy piłkarze cieszą się, że mam dobrą bazę treningową. Natomiast nie rozumiem, jak to jest z klubami filiarnymi: np. w korzyściach jest napisane, że dany klub słynie ze szkolenia wielu talentów (czy coś w tym stylu) a ma cienkich trenerów i słabą bazę???

tabalugg Młody aktywista

im lepsze obiekty młodzieżowe (''najnowocześniejsze'' jest najwyższe) tym większa szansa ze bęziesz miał grajka pokroju Ronaldinha :D a baza treningowa moze pomóc w....transferze gracza :D:D do mnie przeszedł kiedyś gracz ''z uwagi na swietny stan obiektów treningowych '' :D prawdziwe :D

el_nino Partyzant

Im lepsza baza treningowa tym lepsi mlodzicy:) proste, zawsze jest miec najlepiej jak najbardziej rozbudowane obiekty treningowe i szkolke juniorska:)

pit9991 Młody aktywista

Siemka,prowadzę Górnik Polkowice,mam już ,,dobre,, obiekty młodzieżowe i ,,dobrą,, bazę treningową,ale nie wiem jakie są jeszcze typy baz treningowych i młodzieżowych(no oprócz przeciętnych).Nie wiem zbytnio co daję akademia pilkarska. chciałbym też spytać jak na Polskie realia będzie najlepsza baza treningowa i młodzieżowa oraz czy miał ktoś lepsze obiekty w Polsce niż dobre(ja aktualnie mam rok 2009) i ostatnie jaka będzie dobra baza młodzieżowa która wytrenuję dobrych mlodzikow??Za odpowiedzi dziękuję:)

wolek1986 Partyzant

26.06.2007 21:46    #5297     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
GKS_M80 Najpierw zmień sobie język z angielskiego na polski w pierwszej zakładce programu. Następnie zrób plik wczytaj grę i poszukaj save'a np u mnie jest tak : C:Documents and SettingsWołekMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007games i wczytaj save'a który masz ostatni w swojej grze. Potem wejdź na zakładkę szukaj i szukaj sztab szkoleniowy Potem przejdź do oceny treningowej i ustaw ile ma mieć gwiazdek twój trener na dany typ treningu (1-5) Wyświetli ci się lista różnych trenerów, managerów, scoutów itd Dobierz sobie takich ludzi aby przyszli do ciebie Pozdro PS. To najtańszy sposób na ściągniecie dobrych szkoleniowców

wolek1986 Partyzant

26.06.2007 15:16    #5298     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
GKS_M80 Dobierając odpowiednich trenerów najlepiej skorzystać z programu Genie Scout Po prostu ładujesz w tym programie swojego sejwa i wyszukujesz odpowiedniego trenera na dany typ treningu Najlepiej 4 gwiazdki i więcej ale sadze ze będziesz miał problem sprowadzić 4gwiazdkowych trenerów, wiec sprowadź choć z 3ema gwiazdkami. Jeśli chcesz podejrzeć inne atrybuty danego szkoleniowca to po prostu kliknij dwa razy na dane nazwisko. O ile zarząd ci pozwoli zatrudnij po jednym trenerze na każdy element Program znajdziesz na stronie Pozdrawiam

pit9991 Młody aktywista

24.06.2007 15:12    #5299     Sufler - Porady do gry - wierni czy pazerni ?
To jest niestety błąd w grze,Ja prowadziłem Górnik Polkowice awansowałem do 1 ligi,wygrałem PP a później Ligę Polską,w pucharze UEFA byłem 1/8 finału.Moja reputacja klubu była prawie porównywalna z Wisłą Kraków(FM Genie Scout).Chciałem pozyskać mlodego bramkarza Piotra Czaplińskiego.Dalem mu bajeczną pensje kilkanaście razy lepszą niż jego pensja juniorska i co się okazalo...że odrzucil moją oferte i odpowiedział że w swoim klubie może się jeszcze wiele nauczyć choć mój klub miał lepszą bazę treningową i posiadał akademię mlodzieżową.Podpislem z nim kontrakt gdy miał 25 lat i był wart 5mln:P

wolek1986 Partyzant

22.06.2007 15:08    #5300     Sufler - Porady do gry - Ilu trenerów na trening?
Poprzydzielałem po 1 trenerze na każdy element Atak, strzały itd i wszędzie mam na pasku treningu że piłkarze trenują średnio intensywnie. Tylko przy stałych fragmentach gry mam 2 trenerów bo było napisane że 3ech piłkarzy pracuje lekko. Trening bramkarski mam mocno intensywny gdyż mam trenera z 5cioma gwiazdkami Reszta elementów po 4 gwiazdki i to w Lechu na początku 1ego sezonu:D Pozdrawiam Dzięki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution