Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

arnold1990 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.01.2007 21:08    #5711     Sufler - Porady do gry - Rzut rożny...
Po pierwsze sprawdź kto wykonuje rzuty rozne... Zawodnik ktory ma mały atrybuty: rzuty rozne i dosrodkowania napewno nie bedziedobrym wykonawcą rzutów rożnych... Po drugie za strzelanie goli z rzutów roznych odpowiedzialni powinni byc zawodnicy z duzymi atrybutami: gra głową, skoczność i siła!! Najczęsciej sa to obroncy... Posprawdzaj atrybuty Twoich zawodników, potrenuj to z nimi na treningu... Moze sprobuj ułozyc jeszcze raz schemat wykonywania rzutów roznych?? Najprostrze rozwiazania sa najtrafniejsze!! Pozdrawiam!!

Nemrod Partyzant

24.01.2007 09:33    #5712     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
Ja gram 4 sezon Arsenalem-idzie mi bardzo dobrze-pierwszy i najlepszy mój transfer do klubu to........Julio Cruz(Napastnik Inter)-tworzą z Henry zajebistą parę przez 3 sezony strzelił mi 56 bram-zaznaczam, że gra jeszcze Van Persji (strzela duż mniej). POLECAM kup Cruza. Poza tym treningi Baptista gra najczęściej jako OPŚ bardzo żadko jako NŚ-Adebayor do dupy, Walcott-za młdy-wypożyczyłem -teraz (po 3 sezonach) super sie rozwinął w Newcastle i Boro.dopóki nie wróci Reyes(zajebsity) na lewym skrzydle van Presji na zmianę z Rosickim, a na prawym rządzi Hleb lub Van der Borre (polecam kupić z Anderlechtu-super talent-gra kosmicznie jako OP, PP, OPP). PŚ-Fabregas lub Rosicki, lub Silva lub Diably. W Arsenalu jest wieli wartoścowych graczy w rezerwch i w młodzeżowej kadrze.Ustawiłem odzielne treningo dla napastników, pomocników obrońców i bramkarzy-Atak trenuje strzaały i atak -MOCNO. Jak bedziesz potrzebował porady pisz na gg: 8087969. POzdrawiam

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

23.01.2007 19:19    #5713     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
Ja mam pierwsze dwie opcje do zaproponowania:
1. Zmień tak taktykę, aby twoi piłkarze strzelali więcej z pierwszej piłki np. dośrodkowania itp.
2. Kup jakiegoś nowego napastnika(bramkostrzelnego) i sam go obserwuj jak gra w meczach(jeszcze w tym klubie co jest), jego zachowania itd.

Miałem kilku piłkarzy w Odrze Opole(obecnie Olimpia Elbląg ;-) ), którzy mało mówiąc, grali jak kompletnie bezmózgie yeti- wspaniałe akcje, piękne dośrodkowania, stuprocentowe sytuacje ale goli... nadal nie było :-(. Mimo treningów które zwykle dają efekty, w postaci większej skuteczności, moi piłkarze nadal nie strzelali goli (grrrrr). Postanowiłem "zresetować" całą taktykę i poustawiać ich od nowa. Efekt... seria 12 meczy bez porażki w tym 8 meczów wygranych. Przy zmianie taktyki, największy nacisk kładłem właśnie na sytuacje podbramkowe. Zmieniłem zadania jednemu napastnikowi, a drugiego całkowicie zmieniłem. Jak już napisałem... poskutkowało.

szewcumufan Partyzant

23.01.2007 13:27    #5714     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
Sluchaj, to nie wina taktyki czy ustawienia defensywnego, normalnego, ofensywnego czy nawet ultradefensywnego, ja bym sie skłonij raczej w strone treningów. Takie niewykorzystwanie sytuacji zdarza sie czesto i nie jestes odosobniony, Ja grajac Polonia Wraszawa w pierwszym sezonie przewazalem w kazdym meczu, oddawalem mnostwo strzalow z czego zaledwie 20% bylo celnych :(
Znajdz dobrych trenerow, postaraj sie o jak najwiecej gwiazdek w trengu ofensywnym. Zwrosc uwage na wspolczynnik 'opanowanie' u napadziorow:)

harry001 Partyzant

21.01.2007 13:22    #5715     Sufler - Porady do gry - ManU
mam jeszcze pytanie.
kupiłem sobie NANI`ego ze sportingu .. i jak to w lidze ang mecz jest co 3dni mam srednie obciazenie treningu a nani po pierwszej polowie meczu ma kondycje ok 75-83% co mam zrobic??

Mattii Przodownik pracy

19.01.2007 19:32    #5716     Sufler - Porady do gry - Przegrane
ja myślę że cała sprawa leży w sezonie przygotowawczym,musisz dobrać taktykę już w przesezonowych sparingach następnie używać jej do końca sezonu.Przeciwnicy powinni być łatwi,tacy do ogrania.Lepiej wygrywać po 7 zero niż przegrać 3 zero dlatego że czym lepsze morale tym lepiej.

Na stronie www.cmrev.com są załączone różne poradnik dotyczące taktyki,sezonu przygotowawczego,doboru treningu,piłkarzy poczytaj.Pozdro:)

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

19.01.2007 17:54    #5717     Sufler - Porady do gry - Transfey w Niemczech
Ja też grałem borussia wiec troszke wiem:)
1.CI oiłkarze nie chca przychodzić do takiego klubu bo on jest za słaby jak dla nich prognoze mediów ma ze zakończy sezon na 6 misjcu wiec nie dziw sie ze nie chce przyjsc
2.Oni beda chcieli przysjc jak wygrasz lige lige mistrzow i ci sie polepszy reputacja
3.Atakim klubem to nie ma w co inwestowac bo borussia ma wszystko swietne stadion i baze i akademie ale baze treningowa mozna chyba zrobic jeeszcze lepsza
4.A co do kasy to ci oczywiscie ze dadza tylko rozegraj pare tournee z realem lub barca i popros ich o kase zgodza sie mowie ci

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.01.2007 17:11    #5718     Sufler - Porady do gry - Transfey w Niemczech
1. Nie
2. Dobra reputacja i sukcesy na arenie międzynarodowej.
3. Zależy czy chcesz długo grać Borussią, jęsli tak to w młodzież, jeśli nie to w zawodników nawet koło 30, spróbuj też rozbudować stadion, baze treningową itp.
4. Wpływy z biletów i z transferów( większy budżet)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2007 16:01    #5719     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
Ja mam Sławomira Majaka i on ma trening defensywny na 19... i ciągle rośnie. Gram Odrą Opole. To nie jest żaden bug, nie można zawsze robić czegoś tak samo dobrze, można lepiej lub gorzej. Nawet trenerzy jak napisał kolega wyżej, tracą umiejętności.

giersik Przodownik pracy

17.01.2007 18:36    #5720     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
A dlaczego uważacie, że to jest BUG ?? Statystyki spadają zarówno u zawodników, jak i u trenerów. Może sią zdarzyć tak, że poprostu trener nie ma już pomysłów na trening i trenig staje się mniej wartościowy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution