Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

grzybol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2006 17:30    #5841     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni napastnicy
Mam wielki problem - otóż gram Miedzią Legnica, moja drużyna gra całkiem niezły futbol, ale jest malutki szkopuł - moi napastnicy nie potrafią strzelać bramek! Nie trafiają nawet w dogodnych sytuacjach, a w sparingach wszystko było OK, w 4 meczach strzeliłem 5 bramek, ale w lidze to normalnie kaplica... Czy da się to jakoś zmienić? Można jakiś specjalny trening ustawić? Czy może jakoś przeprowadzić rozmowę przed meczem?
Nie zawracałbym nikomu tyłka, ale jak taki Ziajka dwa razy w meczu nie trafił do pustej bramki to się normalnie załamałem...

Ciuki Partyzant

16.12.2006 16:52    #5842     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
Czy odnieśliście jakieś skukcesy w fm 2007 jakimiś slabymi klubami?? Bo ja za zadne skarby nie moge!! W fm 2006 grało mi sie o wiele przyjemniej, a tu mam wrazenie ze grając słabszym klubem jest się z góry skazanym na poraszkę... Próbowałem wiele taktyk(ale nie w jednej grze)
mam dobrych trenerów, dobre reżimy treningowe, niezłych grajków jak na slabe kluby, a mimo to w najwyrzszych klasach rozgrywkowych dostaje zawsze po dupie:/ Rozumiem że można przegrywać ale żeby na kilkanaście meczy zdobywać 1pkt no to chyba lekka przesada. Co o tym sądicie, może to ja robie coś źle??

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
16.12.2006 15:57    #5843     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
Na początku każdego sezonu zaczyna się rozbudowa bazy treningowej. Tak samo jak z rozbudową stadionu.

pablos_jaga Partyzant

16.12.2006 15:55    #5844     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
Jeśli poprosilem zarzad o rozbudowanie bazy trenigowej , a zarzad sie zgodzil to ile mam czekac? Minal miesiac jeszce raz złozyłem prosbe do zarzadu, a ten mi przypomniał że juz zaakceptował plany budowy, więc jak długo mam czekac na rozbudowe?

SyZtem Przodownik pracy

16.12.2006 15:15    #5845     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami
Tak, może jeszcze taktyke, treningi? Sam musisz do tego dojść..

giersik Przodownik pracy

15.12.2006 21:06    #5846     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
Po co tak sobie dzielić trening ?? Ja mam zawsze 1 dla piłkarzy z pola i jest dobrze, staty ida w górę.

Yoonec Młody aktywista

15.12.2006 21:03    #5847     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
a ja mam taki trening z podziałem na:
bramkarzy
bocznych obrońców, środkowych osbońców
defensywnych pom, ofensywnych pom i bocznych pom.
snajperów i napastników

statsy idą w górę fizycznie wytrzymują cały sezon, świetny trening w oparciu o poradnik, do którego linka juz podawałem ale jakby ktoś chciał to gg:5764967 moge o treningu troche pogadać ;)

meszynski_m Młody aktywista

15.12.2006 18:05    #5848     Sufler - Porady do gry - trening z fm07 do fm06
czy bedzie dzialac trening z FMa07 w FMie 06??

sm1leY Młody aktywista

15.12.2006 07:41    #5849     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
haha ustawilem sobie tak jak mowil kurak trening przedsezonowy kondycyjny tj sila i areobik , za 2 tyg rozpoczyna sie sezon a ja nie mam kim grac ;/ Sobis kontuzjowany , Pinilla kontuzjowany , Millan kontuzjowany , Melli kontuzjowany jeszcze Cardenas i Skjelbred :C
Ja normalnie dziele trening na pozycje tj. def pomocnik , bocz. obronca , napastnik , skrzydlowy itd. zaleznie od pozycje trenuje e umiejetnosci ktore sa na tej pozycji potrzebne mocno sila i areobik srednio i tak caly rok i kontuzje moi zawodnicy lapia tylko w meczach moze tam 2 razy na treningu ale ogolnie jestem zadowolony bo umiejetnosci rosna ;) aha i intensywnosc trenngu nie przekracza sredniej ;)

Claude Makelele Partyzant

13.12.2006 14:42    #5850     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam kilka pytań o teningu w FM 2007.
1.Jeśli któryś z was odnajdzie 14-latka,który moze wyrosnąć na gwiazdę, jaki stosujecie mu trening??? Indywidualny???
2.Czy każdej formacji zespołu przydzielacie inne polecenie treningowe(tzn. oddzielacie ich do osobnych grup z innym treningiem)???
3.Jaki trenining należy zastosowac latem, a jaki zimą?
4.Jak dopierać sparing -partnerów???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.