Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

micro94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.07.2014 19:45    #7261
chodzi mi o to kto ma największy budżet w drugim sezonie fm 14 :P

KubaRuchaLaski Partyzant

0
16.07.2014 22:01    #7262
NIeee pomogę gdyż mam fm13 :P

rexkor88 Partyzant

0
16.07.2014 22:49    #7263
Siemanko. Ostatnio jakoś nie mam pomysłu kim zacząć w fm 14 z Polskiej ligi ;/ Poszukuje klubu z Polskiej ligi, odpada Legia, Lech, Wisła, Śląsk, Lechii. Zastanawiałem się nad Zawiszą, ale oni mają 100 tys. na transfery i nie wiem czy zrobię za to jakieś wzmocnienia, żeby walczyć coś w Ekstraklasie.

P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 16.07.2014 o godz. 22:50

Razor17 Partyzant

0
16.07.2014 23:58    #7264
Polecam Lechię Gdańsk po pobraniu uaktualnienia bartka, ponieważ w tym okienku zrobili fajne transfery a po za ty mają budżet transferowy w okolicach 1 mln.

rexkor88 Partyzant

0
17.07.2014 00:19    #7265
Napisałem, że Lechii nie chcę ;/

KubaRuchaLaski Partyzant

0
17.07.2014 01:59    #7266
To se sam wybierz zespół dziękuje do spania.

Malciek Partyzant

0
17.07.2014 10:47    #7267
[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Może jeszcze nie zacząłeś sezonu, ale mógłbyś spróbować przywrócić blask paru klubom z Championship, a mianowicie spróbować zagrać Leeds, Blacbourn, Bolton, Wolverhampton (1 liga mniej, ale spory budżet i grajki z PL). Wydaję mi się to fajną przygodą, a sam wiele razy próbowałem grać Leeds, tylko że na najnowszym patchu nie ma Cormacka, ale jest 10mln za niego :)

Do kogoś kto pisał o lidze włoskiej - Atalanta, Parma, Fiorentina, Inter !?! :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

rexkor88 Partyzant

0
17.07.2014 11:27    #7268
[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Southampton grał mój kumpel, juź w drugim sezonie zajął top4, a w kolejnym mistrzostwo. Dobierzesz dobrą taktyke i już po jednym sezonie wygrywasz wszystko.

rexkor88 Partyzant

0
17.07.2014 12:30    #7269
[quote="KubaRuchaLaski"]To se sam wybierz zespół dziękuje do spania.[/quote]

Jak już to sobie wieśniaku :) Po to jest ten dział, żeby pytać, napisałem kim nie chce i żeby ktoś doradził z pośród innych :)

Malciek Partyzant

0
17.07.2014 15:15    #7270
[quote="rexkor88"]Siemanko. Ostatnio jakoś nie mam pomysłu kim zacząć w fm 14 z Polskiej ligi ;/ Poszukuje klubu z Polskiej ligi, odpada Legia, Lech, Wisła, Śląsk, Lechii. Zastanawiałem się nad Zawiszą, ale oni mają 100 tys. na transfery i nie wiem czy zrobię za to jakieś wzmocnienia, żeby walczyć coś w Ekstraklasie.

P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.[/quote]

Masz 16 klubów w ekstraklasie. 5 nie chcesz, więc zostaje 11. Nie chcesz Zawiszy zostaję 10.

Chcesz żeby był duży budżet. Z 10 klubów, które pozostają żaden Ci tego nie gwarantuje więc zostaje 0. Jedyny klub który Ci pozostaje to Zagłębie Lubin - ale to 1 liga, a budżet po awansie na poziomie 1mln Euro to pewnie standard.

Proste liczenie. Z tego działu powstaje troche niepotrzebnego spamu, więc się ogarnijcie trochę.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.07.2014 o godz. 15:17

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution