[quote="Malciek"][quote="rexkor88"]Siemanko. Ostatnio jakoś nie mam pomysłu kim zacząć w fm 14 z Polskiej ligi ;/ Poszukuje klubu z Polskiej ligi, odpada Legia, Lech, Wisła, Śląsk, Lechii. Zastanawiałem się nad Zawiszą, ale oni mają 100 tys. na transfery i nie wiem czy zrobię za to jakieś wzmocnienia, żeby walczyć coś w Ekstraklasie.
P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.[/quote]
Cracovia może?? Kasy może nie jest super dużo, ale jak poukładasz ich odpowiednio, to w pierwszym sezonie jak dobrze pójdzie można o mistrza nawet grać, ja walczyłem w pierwszym sezonie o mistrza i niestety przegrałem ale miałem LE.
Potem daje Ci prezes dużo kasy jak na polskie warunki.
Możesz w trakcie sezonu też go prosić o zwiększenie budżetu płacowego, powinien się zgodzić.
Ja grałem moją ukochaną Cracovią już dwa razy, tak z ciekawości po 2 sezony i pierwszy save mistrzostwo T-Mobile ex. A drugi save jak pisałem 3 miejsce i LE.
P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.[/quote]
Cracovia może?? Kasy może nie jest super dużo, ale jak poukładasz ich odpowiednio, to w pierwszym sezonie jak dobrze pójdzie można o mistrza nawet grać, ja walczyłem w pierwszym sezonie o mistrza i niestety przegrałem ale miałem LE.
Potem daje Ci prezes dużo kasy jak na polskie warunki.
Możesz w trakcie sezonu też go prosić o zwiększenie budżetu płacowego, powinien się zgodzić.
Ja grałem moją ukochaną Cracovią już dwa razy, tak z ciekawości po 2 sezony i pierwszy save mistrzostwo T-Mobile ex. A drugi save jak pisałem 3 miejsce i LE.
Najnowsze posty