Jeśli dodasz ligi jako
grywalne to w trakcie rozgrywki będziesz mógł zatrudnić się w którymś z klubów takiej ligi. Jeśli natomiast pozaznaczasz kilka lig jako
podgląd to
nie będziesz mógł grać w tej lidze a jedynie obserwować jej rozgrywki tj. śledzić wyniki meczów, tabele, transfery itp.
Liga która jest tylko na "podglądzie" też obciąża komputer (rozgrywki/puchary/transfery w niej się odbywają) więc moja rada jest taka byś zaznaczył sobie kilka lig (jako grywalne) w których planujesz/chciałbyś kiedyś zagrać a kilka lig (możesz lecz nie musisz) zaznaczyć sobie jako "podgląd" (jeśli jakieś cię ciekawią ale nie na tyle by w nich "pracować"
Ligi z podglądem mają też ten plus [nad tymi które nie są ani grywalne ani z podglądem

] że toczą się w nich rozgrywki i...są w niej piłkarze oraz newgeni a to zawsze...kolejne materiały na talenty do zatrudnienia w twoim klubie.
Ja jednak nigdy nie zaznaczam lig na podglądzie.Zawsze robię tak że ALBO zaznaczam jeden kraj z wszystkimi ligami (np. Anglia- wszystkie dostępne ligi) Albo wybieram np 10 krajów a w nich po jednej (lub dwie) ligi grywalne i wtedy w trakcie kariery mogę się przenosić z ligi jednego kraju do innego.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 17.11.2009 o godz. 18:04
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty