[quote=krolik12345]czyli liga na podglądzie rozni sie od ligi niewybranej TYLKO tym, że po prostu widac tabelę i rozgrywane mecze?
tak więc jeżeli dajmy na to zamierzam objąc Villarreal i grac tylko nim nie zmieniając ligi i zespołu, a chcę mieć dostęp nie tylko do hiszpańskich piłkarzy, ale także z innch krajów, to najlepszym rozwiązaniem będzie :
a) po prostu duża baza danych (dodam tylko, że planuję długa karierę, czyli zależy mi na w miare rzeczywistej ilości nowych piłkarzy)
b) średnia baza/duża baza + kilka/kilkanaście lig wybranych tylko na podgląd
c)średnia baza/duża baza + wybranie piłkarzy z najwyższych klas rozgrywkowych interesujących nas lig
d)średnia baza/duża baza + ddt generator ?????
dodam, że mój sprzęt to nie najszybszy i najwydajniejszy komp świata, więc i to trzeba wziąć pod uwage. Proszę o podpowiedź! [/quote]
Ja wybrałbym opcje "d", jesli chcesz grac dluga kariere. Zastanow sie jakich chcesz pilkarzy, z jakich lig, druzyn i ruszasz.
Ponizej jest plik mojego autorstwa, ktory najwydajniej dziala z ogromna baza danych, ale twoj komputer, jezeli piszesz, ze nie jest szybki to moze tego nie pociagnac(ten plik + ogromna baza danych).
Ale wrzuce i sam sie przekonasz. W tym celu polecam wybranie tylko ligi hiszpanskiej, w twoim przypadku, i wrzucenie mojego pliku do folderu "edt" w uaktualnienie na jakim obecnie bedziesz rozpoczynal rozgrywke.
Wtedy na spokojnie ocenisz sytuacje i zobaczysz czy Ci pilkarze, ktory wgralem sa dla ciebie optymalni do dlugiej rozgrywki.
Od razu zaznaczam, ze jest to plik, ktory nadaje najlepiej sie do ogromnej bazy danych, ale sprobuj.
ogromna baza danych dodatek.ddt
Najnowsze posty