dorzucę coś od siebie,
jeśli szukacie ofensywnego prawego pomocnika, a konkretnie skrzydłowego pragnę polecić ...Andre Akougoum, odkryłem go rozbudowując swoje zaplecze (zespół rezerw i u18) w premier lig sprawdza się bez zażutu asystuje jak na zawołanie, dzięki niemu moja swanesa walczy teraz o mistrzostwo
teraz czas na pozycje dp/pś moim odkryciem jest yzup, tak ja na niego mowie, sciagnalem go do jednego zm oich klubow juz w fm 11, zawodnik moze nie jest imponiujacy, ale w roli zmiennika sprawdza się bez zarzutu, w słabszych ligach jak np ekstraklasa bez problemu wywalczy meijsce w wyjsciowej 11, na pozycje dp nalezy go wyszkolic i jest na niej zawodnikiem uzdolnionym, odbior pozostawia iwele do zyczenia ale mozna to wytrenowac, ja dalem mu nauke dp ze wzgledu na t ze moj dp i ps wymieniaja sie pozycjami, dokladnie nazywa sie Ozyakup jest holendrem, pomimo braku przekonania do niego, w koncu walcze tym razem o mistrostwo angli, chop si nei lamal dzielnie trenowal, i wywalczyl sobie miejsce na lawce
pozycja napastnika to mlodzik prosto ze szkolki Ajaxu Fischer, nie gral u mnie dlugo kupil od MC nie mialem zalu sprzedajac go, gdzy w moim skladzie pojawil sie fierro
boczny wysuniety obronca eil Teylor, smialo moze konkurowac o miejsce w wyjsciowej jedenastce z Benettem, ktopry w pierwszym sezonie w mojej ekipie gral straszne tarło, teraz ponizej 7 nie schodzi, Neil gra w pucharach
czas na obronce perełka, miał zostać zmioennikiem, ale w pierwszym sezonie był zawodnikiem wyjściowej 11, Elton Monteiro, szwajcar z aspiracjami do gry w kadrze portugali, nie imponuje szybkoscia, wiec na tym atrybucie polecam sie skupic w pierwszej kolejnosci, chłop nma skwał 192 cm wzrostu robia z niego portugalskiego Rio Ferdinanda, sprowadzenie go do slabszego klubu nie powinno byc problemem,
i oczywiscie bramkarz w pierwszym sezonie Vrm spisywał się dość dobrze, ale robil sie za stary na moj sklad, wiec potrzebowalem mlodego utalentowanego bramkarza, zarzucilem sieci na ... Vito Mannone z Arsenalu, znałem go z poprzednich wersji wiedziałem, że będzie moim przejściowym bramkarzem, gdyż nie rozwija się zbyt dobrze, wposzukiwaniu bramkarza udałem się do francji, i tak do Isimata Marina dołączył ... Steve Leclerc rozpoczął konkurować z Vito, w 3 sezonie jest podstawowym bramkarzem, pomimo młodego ieku niebije się na niego postawić, gra pewnie, rewelacyjnie interweniuje na skraju pola karnego, rozwija się w ekspresowym tepie, smialo polecam do kazdego klubu jesli tylko uda sie go sciagnac, chetnie opisalbym tych zawodnikow i dodal do bazy talentow, ale nei mam pojecia skad odczytac poczatkowe pa i ca tak wiec pozostalo im polecic ich tutaj, moze ktos znajdzie chwile czasu aby dodac ich do bazy
Najnowsze posty