Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Rybaak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.02.2012 13:49    #6961
Roman Pavlyuchenko -Może nie jest już młody ale odgrywający z niego dobry. Nie doceniłem go w Tottenhamie i sprzedałem go do Genoi za jakieś marne pieniądze.
Pogrebnyak - zawodnik podobnego typu co Pavlyuchenko.
Hmm... Moim zdaniem Pazzini byłby niezłym zakupem :).
Miro Klose mimo swojego wieku wieku to bardzo dobry piłkarz.Może nie jest wysoki tak jak Pazzini ale świetnie gra głową i potrafi współpracować z kolegami.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.02.2012 o godz. 13:51

bugi42 Młody aktywista

0
04.02.2012 13:59    #6962
@Cookies
Leandro Damiao, Edinson Cavani, Fernando Llorente, ew. spróbuj Stevena Fletchera albo Salomona Rondona.
...

pieter453 Partyzant

0
04.02.2012 14:05    #6963
szukam dwóch graczy do średniaka Premier League, obydwaj w cenie do ~10 mln
gra to FM 08
1. napastnik w stylu Ibrahimovicia - wysoki, szybki, silny, dobry technicznie
2. DP, który może zdziałać trochę z przodu, o trochę bardziej ofensywnym usposobieniu, jeśli tak można powiedzieć

pawcio96 Partyzant

0
04.02.2012 14:29    #6964
@pieter453

1 Llorente
2 Guarin

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.02.2012 o godz. 14:41

jkr Partyzant

0
04.02.2012 15:29    #6965
dorzucę coś od siebie,
jeśli szukacie ofensywnego prawego pomocnika, a konkretnie skrzydłowego pragnę polecić ...Andre Akougoum, odkryłem go rozbudowując swoje zaplecze (zespół rezerw i u18) w premier lig sprawdza się bez zażutu asystuje jak na zawołanie, dzięki niemu moja swanesa walczy teraz o mistrzostwo
teraz czas na pozycje dp/pś moim odkryciem jest yzup, tak ja na niego mowie, sciagnalem go do jednego zm oich klubow juz w fm 11, zawodnik moze nie jest imponiujacy, ale w roli zmiennika sprawdza się bez zarzutu, w słabszych ligach jak np ekstraklasa bez problemu wywalczy meijsce w wyjsciowej 11, na pozycje dp nalezy go wyszkolic i jest na niej zawodnikiem uzdolnionym, odbior pozostawia iwele do zyczenia ale mozna to wytrenowac, ja dalem mu nauke dp ze wzgledu na t ze moj dp i ps wymieniaja sie pozycjami, dokladnie nazywa sie Ozyakup jest holendrem, pomimo braku przekonania do niego, w koncu walcze tym razem o mistrostwo angli, chop si nei lamal dzielnie trenowal, i wywalczyl sobie miejsce na lawce
pozycja napastnika to mlodzik prosto ze szkolki Ajaxu Fischer, nie gral u mnie dlugo kupil od MC nie mialem zalu sprzedajac go, gdzy w moim skladzie pojawil sie fierro
boczny wysuniety obronca eil Teylor, smialo moze konkurowac o miejsce w wyjsciowej jedenastce z Benettem, ktopry w pierwszym sezonie w mojej ekipie gral straszne tarło, teraz ponizej 7 nie schodzi, Neil gra w pucharach
czas na obronce perełka, miał zostać zmioennikiem, ale w pierwszym sezonie był zawodnikiem wyjściowej 11, Elton Monteiro, szwajcar z aspiracjami do gry w kadrze portugali, nie imponuje szybkoscia, wiec na tym atrybucie polecam sie skupic w pierwszej kolejnosci, chłop nma skwał 192 cm wzrostu robia z niego portugalskiego Rio Ferdinanda, sprowadzenie go do slabszego klubu nie powinno byc problemem,
i oczywiscie bramkarz w pierwszym sezonie Vrm spisywał się dość dobrze, ale robil sie za stary na moj sklad, wiec potrzebowalem mlodego utalentowanego bramkarza, zarzucilem sieci na ... Vito Mannone z Arsenalu, znałem go z poprzednich wersji wiedziałem, że będzie moim przejściowym bramkarzem, gdyż nie rozwija się zbyt dobrze, wposzukiwaniu bramkarza udałem się do francji, i tak do Isimata Marina dołączył ... Steve Leclerc rozpoczął konkurować z Vito, w 3 sezonie jest podstawowym bramkarzem, pomimo młodego ieku niebije się na niego postawić, gra pewnie, rewelacyjnie interweniuje na skraju pola karnego, rozwija się w ekspresowym tepie, smialo polecam do kazdego klubu jesli tylko uda sie go sciagnac, chetnie opisalbym tych zawodnikow i dodal do bazy talentow, ale nei mam pojecia skad odczytac poczatkowe pa i ca tak wiec pozostalo im polecic ich tutaj, moze ktos znajdzie chwile czasu aby dodac ich do bazy

madrid7 Partyzant

0
04.02.2012 16:04    #6966
a czy Geoffrey Mujangi Bia i Mateusz Kwiatkowski na poczatku gry przeszli by do LECHA?fm12

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.02.2012 o godz. 16:08

VAMOS REAL!
HALA MADRID!

Zymon Partyzant

0
04.02.2012 16:09    #6967
[quote=pieter453]szukam dwóch graczy do średniaka Premier League, obydwaj w cenie do ~10 mln
gra to FM 08
2. DP, który może zdziałać trochę z przodu, o trochę bardziej ofensywnym usposobieniu, jeśli tak można powiedzieć[/quote]

Zobacz może Tamuza (Izrael) , Budan (Palermo, Parma silny, ale nie wiem czy dobry trchnicznie, Cardozo (Benfica)- świetny napastnik

DP-Tu za bardzo nie wiem ale zobacz Nuri Sahina, Kehl z BVB, zobacz też Songa z Arsenalu może uda Ci się go wypożyczyć
był - będzie - jest zawsze IKS!

Zymon Partyzant

0
04.02.2012 16:10    #6968
[quote=pieter453]szukam dwóch graczy do średniaka Premier League, obydwaj w cenie do ~10 mln
gra to FM 08
2. DP, który może zdziałać trochę z przodu, o trochę bardziej ofensywnym usposobieniu, jeśli tak można powiedzieć[/quote]

Zobacz może Tamuza (Izrael) , Budan (Palermo, Parma silny, ale nie wiem czy dobry trchnicznie, Cardozo (Benfica)- świetny napastnik

DP-Tu za bardzo nie wiem ale zobacz Nuri Sahina, Kehl z BVB, zobacz też Songa z Arsenalu może uda Ci się go wypożyczyć

Ja sam szukam jakiegos dobrego środkowego obrońcy do BVB. Najlepiej jak najlepszy bo muszę obronić mistrzostwo i puchar Niemiec . Kasy mam 12 mln euro.
był - będzie - jest zawsze IKS!

madrid7 Partyzant

0
04.02.2012 16:12    #6969
KARA . masz hummelsa , subotica i jeszcze felipe santane to po co kolejny?
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

dino99 Partyzant

0
04.02.2012 19:21    #6970
Poszukuje trenerów do Malagi, wszystkie kategorie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution