Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

MikZ161 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2014 22:27    #7211
FM 14.Co byście wybrali Lokomotiv,Spartak czy Udinese?:)

davidalaba27 Partyzant

0
04.07.2014 22:54    #7212
Nie polecałbym ogólnie Ci ligi rosyjskiej. Chyba że nie masz nic do tego że twój budżet to około plus-minus 50 mln, a możesz miec jedynie 7 zawodników krzórzy nie są Rosjaninami...

IwoS Partyzant

0
05.07.2014 01:37    #7213
Panowie, wakacje się rozpoczęły, więc duuużo czasu czeka do zmarnowania przed komputerem. Pomóżcie mi wybrać drużynę, która będzie mnie uszczęśliwiać i będzie pełniła rolę mojego pupilka. Myślałem o Leverkusen lub Wolfsburgu, ale reprezentacja Niemiec mi coś nie działa. Więc zastanawiam się nad AS Romą, Lille, Lyonem, Villarrealem i Swansea. Nie są to potęgi europejskie, ale mają potencjał i to ogromny żeby nimi być. Nie mogę coś się przełamać w tym managerze, w poprzednią wersje wygrywałem wszystko, a w tym blamaż. Nic nie osiągam, denerwuję się i wyłączam po 2 miesiącach (w grze). Pomocy mordy!

Brazzo Młody aktywista

0
05.07.2014 01:48    #7214
[quote="IwoS"]Myślałem o Leverkusen lub Wolfsburgu, ale reprezentacja Niemiec mi coś nie działa.[/quote]
Po pierwsze, usuń plik fake.ini, o ile dobrze pamiętam. Wtedy będzie działać reprezentacja Niemiec. Osobiście poleciłbym Tobie właśnie Bayer Leverkusen albo Schalke 04 z ligi niemieckiej. Co do włoskiej - większą zabawę da Lazio niż AS Roma. Z prostego powodu, skład dużo uboższy :) Co do wersji FM-a wielu na nią się skarży. Ja twierdzę, że jest naprawdę dobra tylko trzeba przywyknąć, że jest bardziej rzeczywista niż poprzednie. Tak, jak w "realu" zdarzają się wyniki, ze mocarz jest ograny przez malucha, tak i tutaj są takie sytuacje na porządku dziennym. Może nazbyt często... He, he. Jeszcze bym Tobie doradził Olimpique Marsylia - odbudowa dawnej potęgi w pełnej tego słowa znaczeniu :)

IwoS Partyzant

0
05.07.2014 02:06    #7215
[quote="Brazzo"][quote="IwoS"]Myślałem o Leverkusen lub Wolfsburgu, ale reprezentacja Niemiec mi coś nie działa.[/quote]
Po pierwsze, usuń plik fake.ini, o ile dobrze pamiętam. Wtedy będzie działać reprezentacja Niemiec. Osobiście poleciłbym Tobie właśnie Bayer Leverkusen albo Schalke 04 z ligi niemieckiej. Co do włoskiej - większą zabawę da Lazio niż AS Roma. Z prostego powodu, skład dużo uboższy :) Co do wersji FM-a wielu na nią się skarży. Ja twierdzę, że jest naprawdę dobra tylko trzeba przywyknąć, że jest bardziej rzeczywista niż poprzednie. Tak, jak w "realu" zdarzają się wyniki, ze mocarz jest ograny przez malucha, tak i tutaj są takie sytuacje na porządku dziennym. Może nazbyt często... He, he. Jeszcze bym Tobie doradził Olimpique Marsylia - odbudowa dawnej potęgi w pełnej tego słowa znaczeniu :)[/quote]

Dzięki bardzo, takiej pomocy oczekiwałem. Elegancko, lać mu tu panowie! :D Schalke jest mocniejszym klubem, niż B04. A na dodatek wzmocni ich Sam po pierwszym sezonie. Nie lubię tego klubu. Natomiast Aptekarzom kibicuję, zero sukcesów, a mógłbym to zapełnić. Romie też kibicuję, dlatego z miejsca odpada Lazio. Chociaż fakt prowadziłem Totki, mimo miłości do Arsenalu. Ale to inna bajka. Co do OM to wydaję mi się, że mają lepszą kadrę, niż OL. Obecnie strasznie się wzmacniają Thauvin, czy Payet. Mają skład kompletny. A z Lyonu co roku odchodzi kluczowy gracz, teraz Gomis się pożegnał z nimi. Prowadziłem Lyon i nie mogłem wygrać nimi, mam obawy teraz. ;p Co do tego FMka to strasznie dziwne wyniki, milion sytuacji i zero goli. Albo przeciwnik jeden strzał i gol. Dziwne to wszystko. Ale daję mu jeszcze szansę. Wybiorę pomiędzy Romą, a Lyonem. Albo zrobię reprezentację Niemiec i zagram Leverkusen.

Bobilo Partyzant

0
06.07.2014 20:42    #7216
Koledzy pomóżcie :D
Potrzebuje klubu a jakże na wakacje, główny warunek - niezbyt dobra liga ale też nie za słaba. Lepsza od polskiej gorsza od lig z TOP 5. Co do klubu to w zasadzie zależy mi najbardziej na stadionie(w miarę duży lub wierni fani którzy będa go szczelnie zapełniać) i bazie bądź szkółce(nie muszą być obydwa) i żeby może był jakieś talenty PA -8 nawet :D. Grałem krótką karierę Grasshoppers W FM 2013 i wszyto fajnie oprócz silnika meczowego :P najgorszy FM z jakim miałem styczność. Dlatego może coś podobnego do tej kariery tylko w FM 12 ? A i nie bawi mnie od razu hegemonia w lidze jak Dinamo, NK Maribor czy Basel, ale może być w czołówce. Z góry dzięki !

CapsLock Partyzant

0
06.07.2014 22:18    #7217
[quote="Bobilo"]Koledzy pomóżcie :D
Potrzebuje klubu a jakże na wakacje, główny warunek - niezbyt dobra liga ale też nie za słaba. Lepsza od polskiej gorsza od lig z TOP 5. Co do klubu to w zasadzie zależy mi najbardziej na stadionie(w miarę duży lub wierni fani którzy będa go szczelnie zapełniać) i bazie bądź szkółce(nie muszą być obydwa) i żeby może był jakieś talenty PA -8 nawet :D. Grałem krótką karierę Grasshoppers W FM 2013 i wszyto fajnie oprócz silnika meczowego :P najgorszy FM z jakim miałem styczność. Dlatego może coś podobnego do tej kariery tylko w FM 12 ? A i nie bawi mnie od razu hegemonia w lidze jak Dinamo, NK Maribor czy Basel, ale może być w czołówce. Z góry dzięki ![/quote]

Dnipro, Vitesse, Feyernoord, Braga, Lokomotiv Moskwa

Robsson93 Partyzant

0
07.07.2014 00:07    #7218
[quote="IwoS"]Panowie, wakacje się rozpoczęły, więc duuużo czasu czeka do zmarnowania przed komputerem. Pomóżcie mi wybrać drużynę, która będzie mnie uszczęśliwiać i będzie pełniła rolę mojego pupilka. Myślałem o Leverkusen lub Wolfsburgu, ale reprezentacja Niemiec mi coś nie działa. Więc zastanawiam się nad AS Romą, Lille, Lyonem, Villarrealem i Swansea. Nie są to potęgi europejskie, ale mają potencjał i to ogromny żeby nimi być. Nie mogę coś się przełamać w tym managerze, w poprzednią wersje wygrywałem wszystko, a w tym blamaż. Nic nie osiągam, denerwuję się i wyłączam po 2 miesiącach (w grze). Pomocy mordy![/quote]

Grałem Leverkusen i Lyonem w Fmie 12. Obie te kariery wspominam bardzo dobrze. Z Aptekarzami udało mi się kiedyś wygrać nawet LE, w OL jedynie ligę, a w LM kiedyś tam udało się nawet dojść do ćwierćfinału, ale trzeba było czekać kilka sezonów. We Francji spędziłem sporo czasu, bo najlepiej mi się tam gra. Podoba mi się to że pojawiają się tam bardzo zdolni newgeni, a w OL na pewno nie będziesz się uskarżał na ich brak. Sprawdź jeszcze Montpellier, mi grało się nimi bardzo przyjemnie. Nie tak dawno wygrali ligę i w swoim składzie mają wielu ciekawych piłkarzy, do tego zdolna młodzież i można nimi nieźle namieszać w lidze i w europejskich pucharach. ;)

Bobilo Partyzant

0
07.07.2014 10:40    #7219
Dzięki wielkie za pomoc zapomniałem dodać że nie lubię grać na wschodzie i jednak celuje w te kluby biedniejsze i ze słabszych lig ;) typu portugalska grecka czy szwajcarska. Z tych propozycji to grałem Braga ale nie przypadła mi do gustu a także Bayerem i to nawet 2 razy, ale jest zdecydowanie za łatwo :D pomyślę nad Monteplier, bo faktycznie ciekawy klub tylko chciałbym coś pograć w słabszej lidze :D

Mazzz63 Partyzant

0
07.07.2014 13:08    #7220
Chyba się wypaliłem grając w FMa. Co nie wybiorę sobie klubu to zaraz mi się nudzi i nie mam ochoty grać dłużej niż 3 miesiace. Problem polega zawsze że albo klub którym gram mimo mocnego składu spisuje się poniżej oczekiwań albo jak zakupie 2,3 piłkarzy to zaraz popadam w długi i muszę wyprzedać pół składu. Dlatego proszę was o pomoc forumowicze. Szukam klubu który nie spisuje się raczej poniżej oczekiwań czyli taki który w swojej lidze może namieszać oraz taki by przy 2 czy 3 wzmocnieniach nie popadł od razu w finansową ruine. Dodam tylko że ja żeby uatrakcyjnić rozgrywkę zawsze kupuje tylko tych piłkarzy którzy są przymierzani do mnie w spekulacjach transferowych. Liga jest bez znaczenia(najlepiej 1 lub 2 europejska). FM 2014. Jeśli prowadziliście jakieś kluby spełniające moje kryteria to dopomóżcie :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.