[quote="Brazzo"][quote="IwoS"]Myślałem o Leverkusen lub Wolfsburgu, ale reprezentacja Niemiec mi coś nie działa.[/quote]
Po pierwsze, usuń plik fake.ini, o ile dobrze pamiętam. Wtedy będzie działać reprezentacja Niemiec. Osobiście poleciłbym Tobie właśnie Bayer Leverkusen albo Schalke 04 z ligi niemieckiej. Co do włoskiej - większą zabawę da Lazio niż AS Roma. Z prostego powodu, skład dużo uboższy

Co do wersji FM-a wielu na nią się skarży. Ja twierdzę, że jest naprawdę dobra tylko trzeba przywyknąć, że jest bardziej rzeczywista niż poprzednie. Tak, jak w "realu" zdarzają się wyniki, ze mocarz jest ograny przez malucha, tak i tutaj są takie sytuacje na porządku dziennym. Może nazbyt często... He, he. Jeszcze bym Tobie doradził Olimpique Marsylia - odbudowa dawnej potęgi w pełnej tego słowa znaczeniu

[/quote]
Dzięki bardzo, takiej pomocy oczekiwałem. Elegancko, lać mu tu panowie!

Schalke jest mocniejszym klubem, niż B04. A na dodatek wzmocni ich Sam po pierwszym sezonie. Nie lubię tego klubu. Natomiast Aptekarzom kibicuję, zero sukcesów, a mógłbym to zapełnić. Romie też kibicuję, dlatego z miejsca odpada Lazio. Chociaż fakt prowadziłem Totki, mimo miłości do Arsenalu. Ale to inna bajka. Co do OM to wydaję mi się, że mają lepszą kadrę, niż OL. Obecnie strasznie się wzmacniają Thauvin, czy Payet. Mają skład kompletny. A z Lyonu co roku odchodzi kluczowy gracz, teraz Gomis się pożegnał z nimi. Prowadziłem Lyon i nie mogłem wygrać nimi, mam obawy teraz. ;p Co do tego FMka to strasznie dziwne wyniki, milion sytuacji i zero goli. Albo przeciwnik jeden strzał i gol. Dziwne to wszystko. Ale daję mu jeszcze szansę. Wybiorę pomiędzy Romą, a Lyonem. Albo zrobię reprezentację Niemiec i zagram Leverkusen.
Najnowsze posty