Sprzedaz

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2006, 17:29    Pytanie
Siema!Mam pytanko.Mam wielu graczy ktorych nie potrzebuje,dlatego chce ich sprzedac.jednak proponuje ich klubom za rozsadne ceny zaznaczam wystawiony na sprzedaz a tu dalej nikt nie chce ich kupic.Co robic??

giersik Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
19.12.2006 21:56    #10
[quote]No nie dziw się giersik, że nikt nie chce go kupić, bo za 3 miesiące będą mieli go za darmo, więc po co mieli by go kupywać.[/quote]

Jeśli chciałby go ktoś, to mógłby już mu dać ofertę kontraktową, gdzie po zakończeniu obecnego kontraktu mógłby przejść za darmo.

Amigo Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
20.12.2006 06:46    #11
Ja miałem coś w miarę podobnego z Kisliym w Lechu, ale w porę się skapnełem że łoś nie bardzo pali się do nowego kontraktu. Wystawiłem go więc na listę i tak zamiast oddac go za darmo zgarnąłem za niego 7,75 mln zł!! Wracając do przeciętnych piłkarzy i ich sprzedazy to nie powiem jest trudno. Ja w Lechu, nie mogę nigdy sprzedac nikomu np. Dawida Kucharskiego, Marcina Kikuta, albo Grzegorza Wojtkowiaka i ostatecznie oddaję ich za free... takie życie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution