Jak zacząć najlepiej grę??

pit9991 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.03.2007, 23:23    Pytanie
Mam problem,nie wiem jak zacząć najlepiej grę od nowa.Czy lepiej zacząć bezrobotny i czekać na okazję, a może rozpocząć grę od np. 2 ligi Polskiej, a może lepiej zacząć od większej półki jak np.Milan.W szczególności przydadzą mi się odpowiedzi weteranów bo to oni są najbardziej doświadczeni.Proszę przy okazjii pisać jak ,,najlepiej,, grać a nie pisać jak kto woli grać.Za wszystkie odpowiedzi dziękuję:)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.03.2007 23:41    #1
To zależy od Ciebie i tylko od Ciebie, zależy jakie masz ambicję, jak chcesz się bić o największe laury to Milan, jak chcesz zrobić coś z niczego to druga liga polska, a jak chcesz poczekać na naprawdę wielkie wyzwanie to bezrobotny:)

Stryju Młody aktywista

0
26.03.2007 23:43    #2
To zależy bo możesz czekać dość długo bo to zależy od tego jakie ligi weźmiesz :P jak np. Seria A, Premiership to szybko nie znajdziesz a jak jakąś Polską 2 ligę czy tam 3 Division to masz duże szansę na szybkie oferty ;)

bury86 Młody aktywista

0
26.03.2007 23:44    #3
Chcesz to graj np Milanem ale co to za przyjemnosc grac takim wielkim klubem, ja np zaczalem grac 2 lige Polska i satysfakcja wprowadzenia druzyny do orange i wywalczenie w moim 3 sezoonie mistrzostwa Polski jest o wiele wieszka niz Milanem wygranie serie A , no a jesli jeszcze uda ci sie wejsc do Lm i po drodze wypromowac kilka gwiazd jak ja o ktore bije sie np Real czy Juve to wogole super rzecz. Wiec ja polecam ci np 2 lige Polska. Zawsze mozesz sporbowac 2 ligi z innych krajow np Portugalska, tez gra sie fajnie.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.03.2007 13:07    #4
Jak jesteś początkujący - graj Realami, Milanami i spróbuj coś osiągnąć.
Jeżeli lubisz polską ligę, to graj klubem który lubisz.
Nie radziłbym Ci zaczynać gry jako bezrobotny, bo możesz długo nie dostać oferty pracy, chociaż to zależy jaką sobie ustawisz reputację, albo jakiś klub Ci się nie spodoba i będzie kaszanka. Pooglądaj teamy i wybierz który najbardziej Tobie odpowiada.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
27.03.2007 13:19    #5
Zgraj sobie takim Atletico Madryt, Tottenhamem, Manchesterem City, itp. Nie ma w tych klubach jakiejś ogromnej presji. grasz sobie w miarę spokojnie, gracze są nieźli. Przeprowadzsz kilka transferów i będzie jakoś szło. A później możesz wziąć się za wyzwania typu: gra klubem z angielskiej Conference lub 2, 3 ligi. I nie przejmuj się jeśli na początku nie bedzie szło najlepiej- na pewno przyjdą lepsze czasy. P:)

LOLECZeX Młody aktywista

0
27.03.2007 15:07    #6
tak bartek ma racje na poczatek zawsze polecam atlecito i tottenham poniewaz nie sa one zaliczane do faworytow a z drugiej strony maja one silne sklady i moga przy korzystnym ukladzie powalczyc nawet o mistrzostwo swojego kraju

LOLECZeX Młody aktywista

0
27.03.2007 15:08    #7
tak bartek ma racje na poczatek zawsze polecam atlecito i tottenham poniewaz nie sa one zaliczane do faworytow a z drugiej strony maja one silne sklady i moga przy korzystnym ukladzie powalczyc nawet o mistrzostwo swojego kraju

michalekb Partyzant

0
27.03.2007 15:30    #8
Ja proponuje zaczac bezrobotnym. Zwalniaja np. w polowie sezonu menedzera ostatniej druzyny w 1 lidze i musisz wyciagnac ja z kryzysu. Super wyzwanie.

jacek20 Partyzant

0
27.03.2007 17:19    #9
A ja powiem tyle, że nie trzeba klubow jak Milan zeby wspinac sie w tej grze na szczyt. Po 10 sezonach w Wisle Krakow, zostalem najlepszym menagerem na swiecie w rankingu sław. Wygralem tym klubem w przeciagu lat 2007 - 1015 trzy razy LM, raz superpuchar europy, raz 2msce w superpucharze europy, dwa razy klubowe MŚ, raz puchar uefa, 9 razy lige, 9 razy puchar polski, 8 razy superpuchar, 1 zajalem 2msce w superpucharze polski. pomijam dziesiatki meczow turniejowych ktore sam wszczynalem z klubami bardziej doswiadczonymi od mojego. Organizowalem duzo sparingow, szukalem pilkarzy z wolnych transferow, albo brazylijczykow wartych po 10 mln euro a majacych klauzule odejscia w wysokosci 600 tys-1mln euro. Po prostu dobrze ustawiałem taktyke na mecze i robilem to o czym wielu graczy zapomina, mianowicie zbieralem dobra EKIPE TRENEROW. To pozwolilo mi lepiej i szybciej rozwijac pilkarzy. Nie sposob kupic potencjalna gwiazde i pozwolic mu grac. musi miec dobrych szkoleniowcow wokol siebie, jak i fizjoterapeutow z wysokimi umiejetnosciami motywacyjnymi. Zaczalem gre w 06 teraz jestem w 07. Nie chce mi sie grac jakimis barcelonami, arsenalami czy milanami mimo ze bardzo te kluby lubie i z kazdym z nich udalo mi sie nawiazac wspolprace (kluby patronackie) - przez co nie tylko zyskiwalem doswiadczenie, ale i pieniadze. Niewiele bo niewiele, zawsze jednak cos. Poza tym skupilem sie na dobrym ustawieniu treningu. Nie przeciazam zawodnikow ale i nie popuszczam. Dyscyplina jest, nie ma zadnych absencji na treningach, a jak sa, to nie maja pieniazkow przez 2 tygodnie. Poza tym rozbudowywalem sukcesywnie szkolke, stadion, zaplecze treningowe... Zawodnicy zawsze dostaja kontrakty odpowiednie do swoich umiejetnosci. Zarowno zarzad jak i pilkarze sa moimi ulubiencami, a ja naleze do najbardziej szanowanych ludzi jakich oni znaja :) Dolaczam obrazek. wszyscy wiemy ze kodow nie ma, a nie korzystam z takiego chlamu jak edytory, zadna to wtedy przyjemnosc z grania. Pozdrawiam wszystkich F-M-aniaków ;)

ps

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution