OE i załączone kraje

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.04.2007, 10:27    Pytanie
mam problem ... chce zagrac sobie kims z polskiej ligi ( bedzie to chyba lech ) i niestety mam słabego kompa ... wiec nie moge wł. za duzo piłkarzy ze wszystkich krajów ... waszym zadniem jakie kraj najbardziej pasowałby do OE ... napewno odp. ze to bedzie Białorus, wiec powiem Wam tak : włączyłem białorus i po 2 tygodniach gry ( w grze ) wszystkie polskie kluby zgłasząły sie po graczy ze wschodu i boje sie ze niedługo w polskiej lidze zrobił by sie kompletny syf i pełno białorusinow...a co Wy my myslicie na ten temat ... ??? czy jak graliscie w OE i wł. Bialorusinów to połowa polskiej ligi byla z Białorusi ??? czy jednak nie ??? ... a moze jest jeszcze lepszy kraj z którego piłkarzy sa dobrzy i przechodza do POLSKI ?? bede bardzo wdzieczny za odpowiedź ... nie wiem czy to temat na sufler ale zaryzykowałem ...

sefko1 Przodownik pracy

0
24.04.2007 16:54    #1
A może warto raz zagrać inaczej. Rozumiem, że dla Was brak w bazie danych Mokoeny, Cardenasa to już powód, żeby nie grać w tę grę. Ja wolę inczaej. To dzięki wyborowi Wegier poznałem takich graczy jak Dzsuzsak czy Nemeth, to dzieki Szwajcarii sprowadziłem takich graczy jak Doudin, Bertolina, Geiger czy Mazzari. Dla mnie to totalany bezens w każdej rozgrywce sprowadzać tych samych graczy, bo ktoś napisał, że to świetny talent. Ja wole wynajdywać graczy z innych krajów: Wegry, Peru, Wenezuala, Honduras, Bulgaria czy Serbia. Zagrajcie raz w ten sposób. Zobaczycie, ze o wiele większa satysfakcja pojawia się kiedy sami znajdziecie jakis talent.

Użytkownik uznał post za pomocny

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.04.2007 16:58    #2
jak chcesz zagrać lechem to daj dodatkowych graczy z peru ekwadoru salvadoru i węgier i polski

sefko1 Przodownik pracy

0
24.04.2007 17:04    #3
I to mi się podoba @michałaka
Zero Kolumbii, RPA czy Chile

0
24.04.2007 17:10    #4
nie wiem dlaczego ale z kolumbii lubię tylko guarina (pozostało mi z fm 2005 )
mokoena hmmm nie jest jakimś wymiataczem ale zawsze coś strzeli choć lepszy od niego jest agouda z ghany ten to dopiero wymiatacz
chile chile kraj który wszystkim kojaży się z millanem

,,kim byś nie grał to w twoim ataku skończy della vale i nicolas millan '' :)

kyczy7 Przodownik pracy

0
24.04.2007 18:48    #5
poczytałem wasze bardzo przydatne mi odpowiedzi ale doszedłem do nich do wniosku, że chyba zagram kimś z zagranicznych klubów ... w FM 07 nie grałem jeszcze żadnym klubem z zagranicy wiec moze akurat przyszedł ten moment zeby to zmienic ... po przeczytaniu opowaidania BARTOSHA natchnęła mnie mysl : moze Wyspy ? ... ale gdy zobaczyłem kim by tam mozna zagrać zrezygnowałem ... myśle teraz na Francja moze znajde rozwiazanie ... jeszcze raz dzieki wszystkim ... znacie moze jakis grajków do średnich klubów europejski ( tanich, nie za bardzo do tej pory znanych bez wł. dodatkowych krajów ) ??? wiem ze odbiegam od w/w tematu ale chciałem sie dowiedzieć

0
24.04.2007 19:01    #6
kyczy daj meila to ci podam full takich piłkarzy

Użytkownik uznał post za pomocny

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.04.2007 19:04    #7
Sprawdź dział talenty na tej stronie- pełno świetnych grajków.
http://www.cmrev(...)007.html
P:)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.04.2007 19:07    #8
fm genie scout lub dzial talenty z tej strony.ale najlepiej wysylaj scoutow w koncu za cos im placisz:)

kyczy7 Przodownik pracy

0
24.04.2007 20:55    #9
10417702 - zamiast e-meila mój numer gg Michałka ... piszcie ... porotowiec1992 mówisz ze FM genie scout moze i bym tego uzył tylko nie chce mi ruszyc ... nie wiem dlaczego ... instaluje normalnie i jakis bład wyskakuje zawsze ...

kyczy7 Przodownik pracy

0
24.04.2007 21:07    #10
sorry za drugi post ale zapomniałem jeszcze czegos ... do 1bartek ten dział na tej stronie to jest że tak powiem nie dokońca dopracowany, poniewaz powinny byc jakies dodatkowe opcje, jedna z nich jest moim zdaniem ta czy piłkarz jest od poczatku bez wł. dodatkowcyh krajów czy trzeba załaczac to państwo zeby był ( oczywiście nie mówie tu o tym ze jak np. grasz anglia to czy ten piłkarz jest w naszej bazie danych bez wł. Anglii bo to logiczne ... ale powiedzmy grasz polska liga i jest tu pare graczy z argentyny czy tez białorusi i nie wiadomo czy beda na poczatku gry czy trzeba dodatkowo załadowac ich państwa )

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution