Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
27.11.2008 19:17    #1
[quote=Roninhow]Dla mnie wszyscy co opisuja swoje piekne kariery malymi klubami co w 4 sezony maja 4 awanse i mistrza w najwyzszej ekstraklasie anglii lub co wygrywaja LM polskimi klubami w 2 sezony to po prostu sami sie oszukuja i nie graja fair![/quote]
[quote=Roninhow]Chce dodac ze nawet najlepsi gracze i najlepsza taktyka nie zagwarantuje nam sukcesow malymi klubami wiec darujcie sobie opowiesci.[/quote]

A jak dla mnie, jesteś po prostu graczem, który nie umie ustawić taktyki, nie zna się na transferach lub po prostu nie potrafi.

Awans 6 razy pod rząd z 6 ligi do Premiership jest możliwe. Wymaga niemałego trudu i dużego poświęcenia (nieraz szukałem graczy przez parę godzin w wielu niskoligowych klubach, żeby tylko znaleźć tych najbardziej upragnionych).

Dodatkowo zanim zacząłem grać takim zespołem, grałem wiele innych karier, aby wynaleźć "tą taktykę". Naprawdę wiele ich sprawdziłem i w końcu znalazłem tą najlepszą.

Nie ma czegoś takiego jak killer taktyka. Są to mity, powstałe na takiej bazie, że bardzo dobra taktyka + wspaniali gracze są w stanie wygrać wszystko.

Co do mistrzostwa w pierwszym sezonie Premiership - pewnie też jest to możliwe. Jednak ja, grając Worksop i awansując do pierwszej ligi, najpierw zająłem 10 miejsce, w kolejnym sezonie 3, w kolejny 8 (fatalna passa na wyjeździe) i w końcu, po czterech sezonach, wygrałem Premiership.

W Newport County, z racji tego, że byłem graczem bardziej doświadczonym, wiedziałem, gdzie szukać, zdobyłem mistrzostwo Premiership już w trzecim sezonie (pobytu w najwyższej klasie, wcześniej oczywiście musiałem przejść od Conference South). W czwartym sezonie potwierdziłem dominacje w Anglii, zdobywając również ligę mistrzów po dramatycznym finale z AC Milanem.

Fotki dałem wcześniej. Jeśli ktoś nie wierzy, mogę udostępnić więcej. Co tylko chcecie ;) (oczywiście prócz pojedynczych meczy, bo nie zapisałem wszystkich ;)).

[quote=gauka]mi oto nie chodzi, chce poprostu cos nowego stworzyc, bez sciagania nowych pilkarzy, opierając sie na mlodziezy...[/quote]

Nie próbuj. Do sukcesu potrzebni Ci nowi piłkarze. Dlaczego? Bo prawdziwe talenty, warte wprowadzenia do pierwszej drużyny, to 1-2 na cały zaciąg roczny.

Musisz wymyślić konkretną taktykę i pod nich sprowadzać piłkarzy.

Choć inni wolą wymyślać taktykę pod posiadanych piłkarzy, ja preferuje pierwszą metodę i uważam ją za znacznie lepszą.

gauka Partyzant

0
27.11.2008 19:29    #2
sprzedałem dziadków ,jeśli takimi są naylor itp. sciagnelem młodych i przystępnych w cenie wijnaldum, lewy, skimic (tu wyjątek bo kolega 27 lat ma) oraz dwóch dobrze rokujących szkotów :) narazie moj celtic daje rade, lecz bez rewelacji, szkocka liga pod kontrola, ale real mnie pokonał u siebie 3:1... Bede probował, a nóż coś sie uda udziergać... ;)

edit: a edytor w koszu.. bleee.. juz nigdy to wypacza gre! nigdy w zyciu!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.11.2008 o godz. 19:30

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.11.2008 19:38    #3
[quote=gauka]mi oto nie chodzi, chce poprostu cos nowego stworzyc, bez sciagania nowych pilkarzy, opierając sie na mlodziezy...[/quote]

A to nie są młodzi piłkarze ? Taniutcy są ; ]
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

miqś Partyzant

0
27.11.2008 19:49    #4
Ja w moim Widzewie gram zwykłym 4-4-2 troszke obrobionym i jakoś rade sobie daje. Chyba że jest plaga kontuzji lub piłkarze nie są w formie, ale to się rzadko zdarza bo mam na każdą pozycje co najmniej po 2 graczy ;)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
27.11.2008 19:50    #5
Maksymalnie ile się da, 7 trofeów po 6 latach:
http://s6.za(...)bmp.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.11.2008 o godz. 19:52

Hedfunk Partyzant

0
28.11.2008 10:15    #6
Wczoraj ,,Kolejorz'' nie popisał się na Łużnikach i przerrał z CSKA Moskwa. Nieco inaczej wyglądał występ KKS-u pod moją wodzą w eliminacjach P.Uefa z nnym moskiewskim zespołem - FK. W pierwszym meczu wygrałem 4:1 i jechałem do Moskwy obronić trzy bramkową przewagę. Tymczasem w Moskwie popis skuteczności dał Hernan ,,Renifer'' Rengifo''. Jeszcze żaden mój grajek nie pyknął tylu bramek w jednym spotkaniu. Dla zainteresowanych załączam obrazek potwierdzający niesamowity wyczyn Peruwiańczyka.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 28.11.2008 o godz. 13:07

michaeel Przodownik pracy

0
28.11.2008 12:38    #7
Ja np. Nottingham co roku awansowałem i po 5 sezonach zdobyłem wicemistrza, więc takie gadanie Roninhow zostaw dla siebie. Jeśli potrafisz stworzyć świetną drużynę i poprowadzić ją jak należy to możesz wszystko.

0
28.11.2008 13:23    #8
[quote=Hedfunk]Wczoraj ,,Kolejorz'' nie popisał się na Łużnikach i przerrał z CSKA Moskwa. Nieco inaczej wyglądał występ KKS-u pod moją wodzą w eliminacjach P.Uefa z nnym moskiewskim zespołem - FK. W pierwszym meczu wygrałem 4:1 i jechałem do Moskwy obronić trzy bramkową przewagę. Tymczasem w Moskwie popis skuteczności dał Hernan ,,Renifer'' Rengifo''. Jeszcze żaden mój grajek nie pyknął tylu bramek w jednym spotkaniu. Dla zainteresowanych załączam obrazek potwierdzający niesamowity wyczyn Peruwiańczyka. [/quote]

Kolejny pic. Nie ma szans żeby w tak krótkich odstępach czasu Rengifo sam bez niczyjej pomocy trafiał do siatki. Szczególnie, że FK ma na prawdę dobry zespół.

Hedfunk Partyzant

0
28.11.2008 13:32    #9
A na czym ten pic miałby niby polegać? Nie rozumiem zarzutu... Człowiek chce sie pochwalić dobrym wynikiem, a zaraz słyszy zarzuty o oszustwie. Nie rozumiem tego i nie zamierzam tłumaczyć się z tego,że nie jestem wielbłądem. Mimo wszystko pozdrawiam kolegę Morszczuka i zalecam więcej wiary w ludzką uczciwość...Nie każdy Polak to pijak i oszust........

0
28.11.2008 13:42    #10
[quote=Hedfunk]A na czym ten pic miałby niby polegać? Nie rozumiem zarzutu... Człowiek chce sie pochwalić dobrym wynikiem, a zaraz słyszy zarzuty o oszustwie. Nie rozumiem tego i nie zamierzam tłumaczyć się z tego,że nie jestem wielbłądem. Mimo wszystko pozdrawiam kolegę Morszczuka i zalecam więcej wiary w ludzką uczciwość...Nie każdy Polak to pijak i oszust........[/quote]

Jesteśmy czujni po żarcie gauki ; ] Daj ss ze składem obu drużyn na meczu i taktyką ; ]

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution