[quote=Roninhow]Dla mnie wszyscy co opisuja swoje piekne kariery malymi klubami co w 4 sezony maja 4 awanse i mistrza w najwyzszej ekstraklasie anglii lub co wygrywaja LM polskimi klubami w 2 sezony to po prostu sami sie oszukuja i nie graja fair![/quote]
[quote=Roninhow]Chce dodac ze nawet najlepsi gracze i najlepsza taktyka nie zagwarantuje nam sukcesow malymi klubami wiec darujcie sobie opowiesci.[/quote]
A jak dla mnie, jesteś po prostu graczem, który nie umie ustawić taktyki, nie zna się na transferach lub po prostu nie potrafi.
Awans 6 razy pod rząd z 6 ligi do Premiership jest możliwe. Wymaga niemałego trudu i dużego poświęcenia (nieraz szukałem graczy przez parę godzin w wielu niskoligowych klubach, żeby tylko znaleźć tych najbardziej upragnionych).
Dodatkowo zanim zacząłem grać takim zespołem, grałem wiele innych karier, aby wynaleźć "tą taktykę". Naprawdę wiele ich sprawdziłem i w końcu znalazłem tą najlepszą.
Nie ma czegoś takiego jak killer taktyka. Są to mity, powstałe na takiej bazie, że bardzo dobra taktyka + wspaniali gracze są w stanie wygrać wszystko.
Co do mistrzostwa w pierwszym sezonie Premiership - pewnie też jest to możliwe. Jednak ja, grając Worksop i awansując do pierwszej ligi, najpierw zająłem 10 miejsce, w kolejnym sezonie 3, w kolejny 8 (fatalna passa na wyjeździe) i w końcu, po czterech sezonach, wygrałem Premiership.
W Newport County, z racji tego, że byłem graczem bardziej doświadczonym, wiedziałem, gdzie szukać, zdobyłem mistrzostwo Premiership już w trzecim sezonie (pobytu w najwyższej klasie, wcześniej oczywiście musiałem przejść od Conference South). W czwartym sezonie potwierdziłem dominacje w Anglii, zdobywając również ligę mistrzów po dramatycznym finale z AC Milanem.
Fotki dałem wcześniej. Jeśli ktoś nie wierzy, mogę udostępnić więcej. Co tylko chcecie

(oczywiście prócz pojedynczych meczy, bo nie zapisałem wszystkich

).
[quote=gauka]mi oto nie chodzi, chce poprostu cos nowego stworzyc, bez sciagania nowych pilkarzy, opierając sie na mlodziezy...[/quote]
Nie próbuj. Do sukcesu potrzebni Ci nowi piłkarze. Dlaczego? Bo prawdziwe talenty, warte wprowadzenia do pierwszej drużyny, to 1-2 na cały zaciąg roczny.
Musisz wymyślić konkretną taktykę i pod nich sprowadzać piłkarzy.
Choć inni wolą wymyślać taktykę pod posiadanych piłkarzy, ja preferuje pierwszą metodę i uważam ją za znacznie lepszą.
Najnowsze posty