[quote="jaruone"]Hej, może ktoś będzie w stanie podpowiedzieć i mi jakieś ciekawe rozwiązanie. Chciałbym rozegrać dłuższą karierę a do tego potrzebny jest klub więcej niż nijaki, ale tuzy football odpadają. Chcę budować w zasadzie od zera skład ale na bazie jakiejś marki. Chodzi o to, żeby po kilku sezonach transfer takiego Piszczka czy Koke wchodził w grę, a nie był w strefie marzeń. Do rzeczy :
1) klub z 2 ligi, jeśli z 1 to średnio dolne rejony tabeli
2) skład do budowy tzn. mało piłkarzy i pieniądze z klubu na dokoptowanie brakujących graczy ewentualnie same pieniądze darmo zjazdów sam wywalę
3) w miarę dobra rozpoznawalność (w granicach wytycznych przez powyższe) tak żeby nie musieć kupować zawodników z 3 francuskiej lub rezerw Diana Tbilisi bo nikt inny nie chce przyjść
4) FM 2014, najnowsze łatki z sortitoutsi, preferencje co do ligii - raczej nie włoska, na pewno też nie jakieś cuda typu Sparta Praga czy Austria Wiedeń - po awansie chcę w miarę często mierzyć się z dobranym przeciwnikiem, a nie lać ogórków i 5 razy na kwartał zagrać z kimś lepszym w Le.[/quote]
Nantes, Le havre, Granada, Vitesse, PEC Zwolle, Nice (nie wiem czy dobrze napisałem, ale chodzi mi o klub z Francji).
Najnowsze posty