Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

matifcb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.11.2014 00:53    #7541
Ja kiedyś zagrałem z 3 sezony Ajaxem, ale gra masakrycznie szybko mi się znudziła. W LM było strasznie ciężko (dochodziłem max do ćwierćfinału), za to w lidze lałem wszystkich od góry do dołu.
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.11.2014 01:09    #7542
[quote="matifcb"]Poszukuję klubu z Ligue 1, Serie A lub Premier League który nie jest faworytem do tytułu, ale spokojnie powinien uchronić się przed spadkiem, a nawet powalczyć o europejskie puchary. Myślałem nad odbudową Milanu lub Marsylii, ale chciałbym poszerzyć grono kandydatów do objęcia, dlatego zwracam się do Was z prośbą. Dobrze by było by klub nie był masakrycznie biedny, nie muszą to być bogacze, ale chciałbym sprowadzić w pierwszym sezonie kilku młodych obiecujących graczy. Fajnie by było gdyby to był klub z fajną historią i sukcesami sprzed lat aby można powrócić nim do elity po kilku, kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu latach.
FM 14 z aktualizacją składów itp. na 1 października 2014.[/quote]

Saint-Etienne to chyba taki najbardziej wyrazisty przykład upadłej potęgi, do tego mają dosyć ciekawy skład. Newcastle ma ciekawę historię, skład potrzebujący fachowej ręki i długi podobnie jak West Ham. Zostaje Aston Villa, bardzo stary i zasłużony klub, niestety trochę źle zarządzany kadrowo. Parma pamięta lepsze czasy...
#TeamTyniec

PatrykW Partyzant

0
15.11.2014 12:36    #7543
Czym zacząć grę? BVB czy Bayern ??

Ilaar Partyzant

0
16.11.2014 20:47    #7544
FM14 Klub z niższej ligi włoskiej, francuskiej, angielskiej lub niemieckiej który ma mocnych rywali w pierwszej lidze typu Real ma Barcelone i Atletico

ccubus Partyzant

0
16.11.2014 21:08    #7545
klub nie ze ścisłej czołówki z 5 najmocniejszych lig lub jeden z lepszych w nieco słabszej lidze, budżet transferowy przynajmniej 20mln euro, fm 15

johny1910 Partyzant

0
16.11.2014 22:28    #7546
[quote="ccubus"]klub nie ze ścisłej czołówki z 5 najmocniejszych lig lub jeden z lepszych w nieco słabszej lidze, budżet transferowy przynajmniej 20mln euro, fm 15[/quote]

Nie za duże wymagania? 20 mln na transfery to z wyjątkiem tych zespołów należących na papierze do "ścisłej czołówki" najwięcej kasy ma chyba Crystal Palace 10 milionów ale w funtach. W innych ligach nie wiem jak jest :) Mimo to polecam grę CP, jeśli liga angielska Ci podchodzi

Michal144 Partyzant

0
17.11.2014 01:32    #7547
Watford, Nottingham lub Leeds.
Który z nich wybrać.?
Za i przeciw :)
FM 2015!

Jero Partyzant

0
17.11.2014 09:49    #7548
Sam grałem Nottingham w 14, grało się świetnie, mistrzostwo Anglii w trzecim sezonie :) Myślę, że powinieneś wybrać pomiędzy Leeds, a właśnie Nottingham lub np. Derby County. Piękna historia klubów, Leeds wielokrotny mistrz Anglii, Derby w półfinale LM, Nottingham dwukrotny triumfator LM. Wszystkie ww. kluby łączy osoba Briana Clough'a - i tu właśnie polecam Ci film "przeklęta liga" WARTO. Osobiście polecam Nottingham, być może czas tam na nowego "Szeryfa" ? :D

Biggi Partyzant

0
17.11.2014 18:45    #7549
Witam! Za niedługo będę miał FM15 i zastanawiam się kim mógłbym sobie zacząć karierę. Jednak żaden klub nie przychodzi mi do głowy.
Szukam klubu, który jest średniakiem w swojej lidze, tak aby wyprowadzenie go na mistrza zajęło kilka dobrych sezonów. :D
Interesują mnie klub z Anglii (najlepiej Premier League, ale może być też Champonship), Hiszpania, Niemcy, Włochy, Francja.

Bowflan Partyzant

0
17.11.2014 21:09    #7550
Witam serdecznie. Szukam ligi europejskiej, w której jest rozgrywane jak najmniej meczy w sezonie. Chciałbym zagrać klubem, który ma potencjał na rozgrywki kontynentalne i nie musiałbym rozgrywać zbyt wielu meczy w lidze krajowej. Proszę o sugestie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.