Chciałem sie was poradzić... Mam oryginalnego Ceema 03/04 uwilebiam tą grę ale mimo to zaczynam sie zastanawiac nad odtsawieniem z prostego powodu - gra nie ma sensu. Obecnie gram Fulham Londyn i jestem juz na końcu sezonu na 13 miejscu. Z ostatnich 11 meczy jakie rozegrałem w lidze wygrałem dwa a reszte przegrałem byłoby ok tylko, że w 3/4 przypadków przegrywam po następcującym przebiegu meczu: Fulham 22 strzały 8 celnych 14 nie celnych mój rywał 2 strzały jeden celny i jest 0:1 ?!?! Czy to jest jakiś bug? Może mam trefnego managera. Sytuacja ta powtarza sie także przy prowadzeniu reprezentacji i innych klubów przewaga przez cały mecz nieźli zawodnicy dobry trening i trenerzy a i tak wszystko się przegrywa. Rozumiem przegrać w ten sposób jeden mecz ale przgrać w ten sposób cały sezon to jest nie fair. Do tego wystarczy dodać, że np taki 40 letni Seaman zostaje najlepszym piłkarzem emczu broniąc 18 strzałow co patrząc na jego statystyki wydaje się totalnie nie realne. Oczywiście po mecuz ze mną np. Seaman wraca do normy i gra juz na 5 - 6 tylko w meczach ze mną 9 - 10. Wyjaśnijcie mi co jest ???
Najnowsze posty