Bajzel w zarządzie i embargo na transfery

nera1989 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.07.2008, 08:57    Pytanie
Witam... Gram dość długo w menagery najpierw był CM3 potem CM4 itd... aż do FM2008 ale taka sytuacja jak teraz nigdy mi się nie zdarzyła. O tuż, dotychczasowy prezes ŁKS Roman Stępień miał 3 oferty przejęcia klubu, od członka zarządu ( Daniel Goszczyński ) od jakiegoś konsorcjum finansowego i później od innego konsorcjum które chciało wpompować w klub 50 mln zł... W momencie gdy dotychczasowy prezes dostał tą trzecią oferte nałożył embargo na transfery i nie chciał przyjąć żadnej prośby (rozbudowa stadionu, klub filarny itp)... Teraz sytuacja się wyjaśniła klub przejęło to trzecie konsorcjum i zgodnie z zapowiedziami dało klubowi 50 mln zł... ale jak embargo było tak jest, jak nie moge złożyć prosby tak nie mogę... BA pomimo ze klub ma wartość ponad 200 mln zł a stan konta to 140 mln zł to jestem bankrutem, reputacja klubu wzrosła na globalną a prezes zastanawia się nad moim zwolnieniem pomimo zdobycia mistrza Polski i Pucharu Ligi... i Tu kończe mój przydługi post pytaniem, czy mam jakiś wpływ na tą całą sytuacje?? I dla czego jestem bankrutem pomimo ze mam pełno kasy??

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.07.2008, 09:04

burinek Przodownik pracy

0
22.07.2008 09:27    #10
Coś ci nie pasi undertaker (czy jakoś tak) ja nie oczekuję punktów za pomoc. To jest tylko i wyłącznie skromna nagroda którą przydziela założyciel tematu i jakoś nie widzę abym napisal mam nadzieje ze pomoglem

nera1989 Młody aktywista

0
22.07.2008 09:47    #11
spokój;) noo nie wiem... moze to samo przejdzie?? jak się wszystko tam poukłada, niby mam screeny i moge pokazać ale wątpię że coś wyjaśnią

nera1989 Młody aktywista

0
22.07.2008 10:21    #12
noo jest tak jak mówiłem, dostałem dwie wiadomości
-pierwsza od samego prezesa ''nowy prezes Piotr Smarzyński poinformował Cię o pozostawieniu Cię na stanowisku menagera''
-druga: zarząd zdejmuje embargo transferowe nałożone do czasu wyjaśnienia się sytuacji związanej z przejęciem klubu
Więc w sumie cały temat był nie potrzebny :P ale dzięki za chęć pomocy THX. Łapcie po jednym pkt i sie nie sprzeczajcie:P

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.07.2008 10:39    #13
Z jednej strony mogą Cię zwolnić, a embargo na transfery jest bardzo niekorzystne, ale po zmianie właściciela pewnie czeka Cię poważny zastrzyk gotówki, więc może i warto poczekać... A jeżeli Cię zwolnią, to na pewno znajdziesz prace w każdym innym klubie i zaczniesz od nowa :P Takie jest życie :P
bądź Mogą Cię nawet wywalić na zbity pysk bo prezes będzie miał "swoje pomysły" na drużynę.
Wybierz sobie opcję ;D
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

vulcan Partyzant

0
22.07.2008 14:08    #14
Tak jak nera napisales w ostatnim poscie. Mialem wlasnie pisac ale wide ze juz wszystko w porzdku. Chodzilo o to ze nawet jakbys mial reputacje globalna to i tak by mogli cie zwolnic, bo nowy prezes mogl miec "swojego" nowego menedzera...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution